Geriden gelmiyorum siz çok hızlısınız.@12.Adam neden bu kadar geriden geliyorsun?
Geriden gelmiyorum siz çok hızlısınız.@12.Adam neden bu kadar geriden geliyorsun?
Gizem reyisi unutmaÜnlüler avantajı kazanıyorsa oyunu ünlüler kazanıyor.
Gönüllüler avantajı kazanıyorsa oyunu yine ünlüler kazanıyor.
Ezgi bugün oynayacak, bugün gönüllüler alır.
olay ne anlamadım?Senin için @Dosi @MasacRE için @Çiğdem @Maskeli Fedai için @xBUGRAx i konuya çağırıyorum@DarkLegenD e kimse yok @serhatt ı kakalayalım
@Maskeli Fedai severmil iki kişilik oyunları iki yüzlü olduğu içinBöyle iki kişilik oyunları sevmiyorum teke tek olsa daha iyi
O kadar PT'ye etiketledim pas bile vermedin.ss İlla böyle taciz mi edelim.Bunu ben de ekşi ve Twitter’da görmüştüm.Yazan Barış fanları da vardı Aşkım’a inat Ezgi’yi destekleyelim diye.
Ezgi de onlar için dezavantaj ya. Dengelenir en azından.Gizem reyisi unutma
Yok kız başına bela etmek anlamında
Olaylar Parviz’in başına patlamış kısacaEvet o da 4. mü ne olmuştuZaten Aycan ile Ezgi ilk ikide olunca Aşkım girmedi potaya, girse de elenmeyecekmiş tabi
Okudum aslında ama yorumlamayı unuttum.O kadar PT'ye etiketledim pas bile vermedin.ss İlla böyle taciz mi edelim.
Yine boş konuşuyorsun@Maskeli Fedai severmil iki kişilik oyunları iki yüzlü olduğu için
Hayır sadece lafta destekleseler tamam da ciddi ciddi oy yağdırmışlar Ezgi'ye baksanaBunu ben de ekşi ve Twitter’da görmüştüm.Yazan Barış fanları da vardı Aşkım’a inat Ezgi’yi destekleyelim diye.
Senin için @Dosi @MasacRE için @Çiğdem @Maskeli Fedai için @xBUGRAx i konuya çağırıyorum@DarkLegenD e kimse yok @serhatt ı kakalayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?