TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Fragmana bakarak kimseyi yargılamayın.
Ne zaman bir fragman isteneni verdi? Ne zaman tam olarak fragmandakiler bölümü yansıttı?

Acun yine reyting getirecek oyuncular üzerinden algı yaratacak fragman vermiş ve herkes peşinden bayrak sallayarak koşuyor. Milleti delirtecek kelimeler koyulmuş ama arada geçen diğer diyaloglar koyulmamış yine fragmana.

En önde koşan kişi de Demet Akalın. O kadın gündem olmak için kimlere ne hakaretler etti, ne saldırılarda bulundu. O karakterde bir kadının yazdığı yada paylaştığı hiçbir şeyi kaale almam ben.

Reactions: 12.Adam and eskici
Nisa o sözleri hangi amaçla söylüyorsa söylesin sonuna kadar haklı çünkü Barış bunu hakediyor

Daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım.
Bu dönemde insanlar izliyebilecekleri birçok film;eğlence programları;dizi tekrarları yada Televizyon dışında seçenekleride olsa Survivor tercih ediyor.

Dün Çukur gibi bir dizi 5 rating görememişken Survivor 16 görüyor.

Maşallah. Acun 10 yılda topladığı meyvayı bu sene tek seferde topluyor.

Maşallah.

@MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @eskici @dreamy @Dosi @vadikızı @hayret bi şey @xemrexxx @Özgür @DarkLegenD @Sherlock @Hachiko @Bully

Abi tüm diziler yayındayken 5-6 alıyordu şuan 15 almasının tek sebebi ciddi anlamda izleyecek şeyin olmamasıdır.
Yani kim 10 kere aynı filmi izlesin ki. Belirttiğin kadar çok seçenek yok. Bence bu karantina dönemindeki yüksek izlenmenin sebebini Acun bile anladı ki vites arttı programda.
Madem herkes bizi izliyor şuan o zaman her şey büyük yaşansın kafasındalar aşk oldu, kavga oldu.

farklı bir bakış açısı bana göre; ama tabi şu bir bir gerçek ölçümlenen evlerde bir program izleme zorunluluğu olduğu için haklısın Survivor önde basıyor. Ama genede bugüne kadar izlemediyse gene oturup 10.kez İvediği izleyebilirdi.
Netice evet kesinlikle dizilerin olmaması ciddi etken ama ben buna hep inanıyorum.Kimseye Dizi yok diye otur Survivor izle diye diretilmiyor.

Sonuç: Bu dönem Acuna çok yaradı.Sanırım bir 10 yıl daha götürür bu onu

Bence hiç de dar değil şöyle düşün Yasak Elma, Sefirin Kızı ve Çukur 1 saatlik olmayan normal bölümle yayınlansaydı bu bölüm en fazla yine 8-9 falan alırdı ki o da başarıdır.

Reactions: 12.Adam
Peki eskiden 9-10 alan EDHO neden yine aynı oranlarda alıyor, bu mantıkla o da 15+ almalıydı.

Peki eskiden 9-10 alan EDHO neden yine aynı oranlarda alıyor, bu mantıkla o da 15+ almalıydı.
EDHO bir dizi. Daha önce hiç izlememiş insan mesela ben açıp izlemem çoğu kişi de öyle yani diziyi 150.bölümden mi takip etsinler.
ama Survivor’u hiç izlemeyen insanlar bile kafa dağıtmak için açıp izliyor.

Ben de Survivor’u yıllardır zevkle izleyen biriyim. Objektif bir şekilde yorum yaptım.

KMOİ, Yaparsın Aşkım'da yokları oynuyor.

Mağdur edebiyatı.. Daha kaybettiği savaş yok maalesef yine kazanacaktır.

KMOİ, Yaparsın Aşkım'da yokları oynuyor.
Onları Survivor'la mı kıyaslıyorsun gerçekten? Onlar normalde de yüksek reyting alan yapımlar değil ki.
Bence sen de biliyorsun ne demek istediğimi ama Acun ve Survivor fanlığından böyle diyorsun.

Mağdur edebiyatı.. Daha kaybettiği savaş yok maalesef yine kazanacaktır.
Burada edebiyat gibi durmuyor: Berkan, cemalcan falan yapsa mağdur edebiyatı olurdu burada adadaki 14 kişi performansta 1. Olmasına ve adada kimseyle muhattap olmamasına rağmen adamı yazıyor

Survivorda bu tarz durumlar hep oldu...Adem-Sabriye - Semih-Gizem hatta bir ara Atakan-Ezgi falan gibi. Hepsinin hikayesi farklı ama uzun bir süre kenara itilenin ekmeğine yağ sürüldü.

Burada da gönüllüler gerçekten haksız olduğu tarafı fazla olan Yasini destekleyerek aslında Barışın ekmeğine yağ sürüyorlar. Beni tanıyor burdakiler Barışı desteklemiyorum hatta ileride şampiyon olmasın diye başka kişileri bile destekleyebilirim ama şuan için Barışa pick yaptıran bir gönüllüler var.
Ve üzgünüm bir çok arkadaş kızacak ama Nisa dün şampiyonluğunu çöpe atmış oldu o atarı ile.

Yasin'i Barış'a karşı desteklemek başlı başına bir saçmalık. Dünkü olaydan sonra ya ikisi ile de konuşma, ya da ikisi ile de konuş...

Ama olur mu? Yasin oranın lideri. Ne derlerse onu yapıyorlar.

Nisa, geldiğinden beri bir halta yaramayan Gizem'e şu ifadeleri kullanmadı Barış'a kullandı. Kendi kendini bitirdi.

Unutmuşum, Gizem dokunulmazlık kazanmıştı ve omuzlarda taşınmıştı falan...

Reactions: The_Erinch