Yine başlama Faruk bey
Yine başlama Faruk bey
Etkileşim kasmak için ne popülerse onunla ilgili paylaşım yapan biri onu diyorum. Baktı ki Barış mağdur, iyi etkileşim aldırıyor o da hemen ayak uydurmuş.Hangi diziyi izlediği, yorumu ne amaçla yazdığı önemli mi? Tweetin her bir kelimesi, her bir harfi harfine haklı.
Çok abartıyor yarışmacıların aileleri bu kadar takmıyordur belki deDemek ki seviyor
Çok abartıyor yarışmacıların aileleri bu kadar takmıyordur belki de
Yaptığı yorumun saçmalığından anlaşılıyor zaten buEtkileşim kasmak için ne popülerse onunla ilgili paylaşım yapan biri onu diyorum. Baktı ki Barış mağdur, iyi etkileşim aldırıyor o da hemen ayak uydurmuş.
Sonunda mantıklı düşünen biri.Yaptığı yorumun saçmalığından anlaşılıyor zaten bu
Nisa reis yakışmış avatarınaDemet TV8'in her yarışmasında böyle.
Nisa reis yakışmış avatarına
Nisa’yı yedirmeyiz kimseyeSonunda mantıklı düşünen biri.
Nisa reise her şey yakışırÇarpı da koyacaktım ama, yapmaya üşendim.
Ben bir haftadır bunu söylüyorum. Kadınlar hiç olmadıkları kadar yakınlar. Aycan ve Evrim bu potansiyele sahip iki isim. Eğer adada Barış'a oynamayı bırakırlarsa yavaş yavaş ama gücü azalacaktır tabi bu sırada Berkan'ın atak yapması gerekiyor.Yarışmanın başından itibaren aşırı yalnız takılıp, tüm rakiplerine kafa tutanlar sona kadar çok iyi gidip orada patlıyorlar genelde sms konusunda. Barış konusunda da benzeri yaşanabilir bence, ancak bunun önündeki tek engel bu sene performansıyla uçan kaçan bir yarışmacı yok. İşte tam olarak bu yüzden Nisa veya başka bir kadın yarışmacının şampiyon olma şansı geçtiğimiz senelere göre daha fazla bence, erken konuşmamak lazım o yüzden şu aşamada.
Yürü be.Nisa’yı yedirmeyiz kimseye
Tamam Aliço'm sinirlenme senYine başlama Faruk bey
Seda Sayan, hadise, demet akalın vb. Tüm çakma sarışınlar evrimci yanlız değilsiniz @The_Erinch @dreamy @ForumdashGittikçe güçleniyoruz.
Ben sinirlenmemTamam Aliço'm sinirlenme sen
@Tolstoyevski neye şaşırdın?Gittikçe güçleniyoruz.
Yarınki SMS’te ilk ikide olsun başka bir şey istemiyorum...Seda Sayan, hadise, demet akalın vb. Tüm çakma sarışınlar evrimci yanlız değilsiniz @The_Erinch @dreamy @Forumdash
Hasan Yalnızoğlu vs Turabi vs Hilmicem vs Yiğit vs Duygu Çetinkaya vs Hakan Hatipoğlu vs Merve Aydın vs Serenay vs Semih Öztürk istiyoruzzzzzzzz.Acun abim seneye bir all star patlatır.