TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne alakası mı var? Berkan niye karışıyor her şeye onu anlamıyorum. İsteyen istediğini fırlatır, ona ne?

Evrim ile olan olay ile ilgili birleşme partisinde konuştular. "Bench"e attığında sekiyor ve ona geliyor.

Geldi, hoş geldi. İşe yaradı gelişi... Sadece Berkan'ın gelişi mi işe yaradı? Kızlarda çıktığı her oyunu aldı, ayrıca karşı takımda Sercan gibi bir faktör yoktu.

Reactions: Angelica
Nagihan’ı yarışmacı olarak ben başarılı buluyordum yalan yok ama dediğin gibi karakter olarak sınıfta kaldı. Sadece geçen sene iyi yorumluyordu.

Nagihan aynısını 2018’de Damla ve Anıl için de dedi. Gece sahilde yürüyordunuz imalarında bulundu. Hilmicem ve Murat Anıl’ı istemiyor diye iftiralar attı. Sema’ya sataştı. Adem’le eski dostlardı ama dediğin gibi Adem’in bir lafıyla o sene Turabi’ci oldu ve kızını kullanarak ben bir anneyim diyerek o da mağduru oynadı.

Reactions: DR

Arkadaş, kanka diye onun izinden gidiyor...
Çok iyi cidden...

Nasıl isteyen istediğini fırlatır sen iyi misin ya babalarının yeri değil orası yarışmadalar.

Evrim ne dese inanıyor zaten.

Acun niye bugün dokunulmazlık sembolünü Berkan’a verdi? 3’te 3 yaptığı için. Sercan’ın olmaması en fazla 1 sayıyı etkilerdi. Sercan olsa bile max 1 oyuna çıkacaktı.

Aynen daha bugün yemek yerken açıp izledim.

Anıl'ın üzerine gidiyor neden Muratı değil de beni yazdın diye? Ben Muratdan kötümüyüm? Ama kendisi Birsen ve Yağmur varken Damla'yı yazıyor.

2018'de çalışıp gitmişti. Güzel oynadı. Hakan'la iyi ikili oldular. İkisi de baktı ünlüler takımında sivrilmek zor geçtiler gönüllülere. Aslında çok akıllı hamleydi. Ünlülerde herkes yıldızken elenmek daha kolaydı. Gönüllülerde hepsi tecrübesiz yarışmacı onlar arasında parlıyor insan ister istemez.

Reactions: Özgür
Daha ne diyeyim ki hepsi sözleşmiş gibiler cidden.
Bunlar nasıl kafalar ya.
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Abi bu Barış ne böyle hepiniz aynı ağızdan bir yere kadar dayandı ve patladı diyorsunuz şaka gibisiniz.

Hikmet

Geçen sene favorim Hikmet'ti
Yusuf'un mağdur edebiyatı ise yaradi, kazandı
Hikmet kavgaci falandi ama Yusuf'un hakkından iyi geliyordu

Reactions: 12.Adam and Özgür