O yılanın başı zaten korumaz direkt kurda kuşa yem eder.
Olayın Berkan’la ne alakası var adam haklı? Ne diye bir şeyler fırlatıyorlar? Daha geçen Barış’ın attığı matara Evrim’e çarpmadı mı? Olay Berkan’la ilgili değil baksana Barış sebebi ne diye sorulduğunda Yasin’i gösteriyor demek ki öncesinde de sorun olmuş.
Barış’ınızı savunacaksınız diye Gönüllüler’e geldiğinden beri canla başla mücadelesini veren ve bugün kazanmalarında en çok payı olan, her türlü enerjiyi veren Berkan’ı suçlu göstermek tam da size yakışır.
Nagihan’ı yarışmacı olarak ben başarılı buluyordum yalan yok ama dediğin gibi karakter olarak sınıfta kaldı. Sadece geçen sene iyi yorumluyordu.Nagihan'dan da pek haz etmem. Zaten şu an Yunus Emre Nagihan'ın 2016'daki erkek versiyonu.
2016'da bir oraya bir buraya savrulan, Ezgi ile Atakan'ın sevgili diye dedikosunu yapan, Tuğba'yı yüz üstü bırakan Nagihan 2018'de ahlak bekçisi kesildi niyeyse. Adem yanlışlıkla ağzından bir laf çıkardı diye adamı yerin dibine soktular. Peki Nagihanın 2016'da Ezgi için dediği normalmiydi? Ya Eda için dediği? "Ağzın da açık kalır başka yerin de" demişti.
Ama halk o kadar unutkan ki, 2018'de mağdur edebiyatı yaptı diye 2. Yaptılar kadını. Oyunlarda başarılı olabilir ama burada karakter de önemliyse Nagihan 2. Olmayı haketmiyordu.
Merve Aydın o sene sakatlanmasaydı bana göre o 4 büyük kadının en güçlüsüydü. İzliyorum bazen eski bölümleri hep önde Merve geliyor. Sadece o sene hem sakatlık, hem kafası orada değildi. Evleneceği için sanki bir tarafını İstanbulda bırakmıştı.
Hahahahahaha.
Barış’ın Adem ve Yusuf’un izinden gittiği çok belli. Ne de olsa kankası ikisi de.
Yusuf-Hikmet arasında, Adem-Turabi arasında kavgalar döndü ama mağdur çıkmayı başardılar.Barış da onlar gibi annesini kullanarak mağduriyet yaratıyor.Yusuf da anneme buzdolabı alacam diyordu finalde de bayılmıştı annesi.
Diskalifiye olmaz, ama olursa gitmesi gereken isim belli.
Nasıl isteyen istediğini fırlatır sen iyi misin ya babalarının yeri değil orası yarışmadalar.Ne alakası mı var? Berkan niye karışıyor her şeye onu anlamıyorum. İsteyen istediğini fırlatır, ona ne?
Evrim ile olan olay ile ilgili birleşme partisinde konuştular. "Bench"e attığında sekiyor ve ona geliyor.
Geldi, hoş geldi. İşe yaradı gelişi... Sadece Berkan'ın gelişi mi işe yaradı? Kızlarda çıktığı her oyunu aldı, ayrıca karşı takımda Sercan gibi bir faktör yoktu.
Öyle gerçekten onların yolundan gidiyor.Arkadaş, kanka diye onun izinden gidiyor...Çok iyi cidden...
2018’de de hastaneye gidenin kulağına bir şeyler söylüyorlar herhalde hemen bir aksiyon oluyordu.Tesadüfmacun yine işini iyi yapmış yasin e hastanede nokduysa artık
https://twitter.com/x/status/1251976045030490114
Ben istiyorum seni orada görmeyi.Fanlarım baskı yaparsa neden olmasın
@Emre Ozansoy mu bu dayı...
Barış’ı savunacam diye saçmalıyorCidden öyle sinir bozucu.
Aynen daha bugün yemek yerken açıp izledim.Nagihan’ı yarışmacı olarak ben başarılı buluyordum yalan yok ama dediğin gibi karakter olarak sınıfta kaldı. Sadece geçen sene iyi yorumluyordu.
Nagihan aynısını 2018’de Damla ve Anıl için de dedi. Gece sahilde yürüyordunuz imalarında bulundu. Hilmicem ve Murat Anıl’ı istemiyor diye iftiralar attı. Sema’ya sataştı. Adem’le eski dostlardı ama dediğin gibi Adem’in bir lafıyla o sene Turabi’ci oldu ve kızını kullanarak ben bir anneyim diyerek o da mağduru oynadı.
Çok iyi isimlerle gelip ağızlarının suyunu akıtacağımBen istiyorum seni orada görmeyi.
Herhalde kendi kendine haksız diyordun, ben bu zamana kadar şahit olmuş değilim Barış'a haksız dediğineHaksız olduğunda haksız da diyoruz. Kavgada ikisi de haksız.
Daha ne diyeyim ki hepsi sözleşmiş gibiler cidden.Acun'un canlı yayında kavgadan bahsettiğinde hiç aklıma gelmemişti Yasin ve Barış'ın kavga edeceği..
Yasin'in çocuk gibi yaptığı hareketlerden, saçma sapan konuşmalarından, adada ortalığı "mixer" gibi karıştırmasından gına gelmişti. Onun yaptıklarını Acun'un kızı Melisa yapmaz!
Oyun esnasında ne oldu, kim ne dedi şuan belli değil ve ikisi de haksız!
Ama Barış'ta sonuçta bir insan, bir yere kadar sabrı var. Bekledi, bekledi ve patladı.
Olaydan sonra diskalifiye olacağını zannetmiyorum, ama diskalifiye olursa da gitmesi gereken asla ve asla Barış değildir!
Herhalde kendi kendine haksız diyordun, ben bu zamana kadar şahit olmuş değilim Barış'a haksız dediğine
Dondurma olayını şimdi izledim, evet Barış haksız. Sessiz kalması ise suçlu olduğundan.
Nisa'nın oyunda oynamaması, ardından "hadi yiyelim" demesi ne kadar saçma? Yiyememesine gram üzülmedim!
HikmetHahahahahaha.
Barış’ın Adem ve Yusuf’un izinden gittiği çok belli. Ne de olsa kankası ikisi de.
Yusuf-Hikmet arasında, Adem-Turabi arasında kavgalar döndü ama mağdur çıkmayı başardılar.Barış da onlar gibi annesini kullanarak mağduriyet yaratıyor.Yusuf da anneme buzdolabı alacam diyordu finalde de bayılmıştı annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?