Ne de olsa markayımBeni @xemrexxx kobrası buraya çekti bir daha gelmemek üzere gidiyorum.![]()
Ne de olsa markayımBeni @xemrexxx kobrası buraya çekti bir daha gelmemek üzere gidiyorum.![]()
Beni @xemrexxx kobrası buraya çekti bir daha gelmemek üzere gidiyorum.![]()
Seçeceği parlaklar bellidir ablamın.Akın Akınözü ve Barış Murat Yağcı garantidir bence.
![]()
![]()
Buna kargalar bile güler.Senin ve @Tolstoyevski'nin gizli gizli Survivor izlediğiniz söyleniyor.![]()
Seni Parlak Takımı'na konuk mu alsak madem seçmeye isteklisin.
Saatine kadar biliyorsun. 😱 Buradaki kaosu da halledeyim geliyorum.Kaos dindikten sonra etiketlemiştimHangi şarkıyı dinliyorsunuz konusundaydi. Yaklaşık 22 saat önce olabilir
![]()
Ben buradaki yarışmalarda süpürüyorum ödülleri
Sonradan Yasin tehdit oluşturabilir diye Yasinin başını yakabilir Acun. Ama ikiside Sms ve etkileşim kapısı Acun için o yüzden belli bir süre oyunlardan ve ödüllerden men gelebilir yada daha süprizi karşı takıma postalama. Ama Yarına Çukur olsada 15 bekliyor olacağım 😁😁😁😁😁😁
Yok ben almayayım forumdakiler çiğ çiğ yer o zaman.Sende parlak olabilirsin Özgür tabii sakalları kesersenn olamazsın parlak
Konu farklı yerlere kaydı 😱Sende parlak olabilirsin Özgür tabii sakalları kesersenn olamazsın parlak
Yok ben almayayım forumdakiler çiğ çiğ yer o zaman.![]()
![]()
Çünkü dün gece @Tolstoyevski ben @Sherlock ve @Maskeli Fedai o konuda o saatlerde kafayı yedikSaatine kadar biliyorsun. 😱 Buradaki kaosu da halledeyim geliyorum.![]()
Çok istekli değilim seçtiklerim beğenilmez falanBuna kargalar bile güler.
Seni Parlak Takımı'na konuk mu alsak madem seçmeye isteklisin.![]()
Konu farklı yerlere kaydı 😱
O yılanın başı zaten korumaz direkt kurda kuşa yem eder.Korkma yedirmeyiz senii @xemrexxx le koruruz seni
Nagihan'dan da pek haz etmem. Zaten şu an Yunus Emre Nagihan'ın 2016'daki erkek versiyonu.Harbiden biz şöyle daha iyi yorum yaparız.Geçen sene Nagihan da iyiydi yorumlarda.
![]()