TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sonradan Yasin tehdit oluşturabilir diye Yasinin başını yakabilir Acun. Ama ikiside Sms ve etkileşim kapısı Acun için o yüzden belli bir süre oyunlardan ve ödüllerden men gelebilir yada daha süprizi karşı takıma postalama. Ama Yarına Çukur olsada 15 bekliyor olacağım 😁😁😁😁😁😁

Çukur'u koyacak tam gün buldu Show TV... :A

Diskalifiye olmaz, ama olursa gitmesi gereken isim belli. Fragman sonrası ben de yüksek reyting bekliyorum, hatta baya bir yüksek.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Buna kargalar bile güler. :A

Seni Parlak Takımı'na konuk mu alsak madem seçmeye isteklisin. :A
Çok istekli değilim seçtiklerim beğenilmez falan :A Zaten benden daha isteklileri var mesela @alperuz onu konuk al. :A Benim dediğim konuyu @xBUGRAx anlamıştır. :A :A

PT konusuna girdiysek birazdan kesin o 2 bölümü oku dersin yine. :A

Harbiden biz şöyle daha iyi yorum yaparız. :A Geçen sene Nagihan da iyiydi yorumlarda. :F
Nagihan'dan da pek haz etmem. Zaten şu an Yunus Emre Nagihan'ın 2016'daki erkek versiyonu.

2016'da bir oraya bir buraya savrulan, Ezgi ile Atakan'ın sevgili diye dedikosunu yapan, Tuğba'yı yüz üstü bırakan Nagihan 2018'de ahlak bekçisi kesildi niyeyse. Adem yanlışlıkla ağzından bir laf çıkardı diye adamı yerin dibine soktular. Peki Nagihanın 2016'da Ezgi için dediği normalmiydi? Ya Eda için dediği? "Ağzın da açık kalır başka yerin de" demişti.

Ama halk o kadar unutkan ki, 2018'de mağdur edebiyatı yaptı diye 2. Yaptılar kadını. Oyunlarda başarılı olabilir ama burada karakter de önemliyse Nagihan 2. Olmayı haketmiyordu.

Merve Aydın o sene sakatlanmasaydı bana göre o 4 büyük kadının en güçlüsüydü. İzliyorum bazen eski bölümleri hep önde Merve geliyor. Sadece o sene hem sakatlık, hem kafası orada değildi. Evleneceği için sanki bir tarafını İstanbulda bırakmıştı.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Özgür