O galiba abla, şaşırdım ben de.
Bende valla cemal bu kadar kiloluymuş ya
O galiba abla, şaşırdım ben de.
Acun Hakan ve Semih gibi adamları sever.Bence dalga geçti
Dondurma olayını şimdi izledim, evet Barış haksız. Sessiz kalması ise suçlu olduğundan.
Nisa'nın oyunda oynamaması, ardından "hadi yiyelim" demesi ne kadar saçma? Yiyememesine gram üzülmedim!
Çok leş ortam o konu @Dosi bile yazmıyor
Ay neyse aycan da cemal can da bebişlerim ikisini de istiyorum ben macun abiye yazayım bu isteğimi bir @Forumdash
Heyatım sonradan gelip ünlüler takımını alt üst eden ezgi gibi sizi dağıtmaya geldim açılın ve kaçılın, parviz gibi birinizi şutlycam @Özgür @DarkLegenD @Maskeli Fedai @vadikızı @eskici @Dosi dış mihrağı izliyor mu hala
Ben olmama rağmen 'leş ortam' dediğin yere gelmişsinHoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsun @Dosi geçen sene kimsenin izlemediği Survivor'u bile izledi ama bu sene izlemiyor, izletemedim bir türlü ona Düşün yani sen bile izliyorsun ama Dosi izlemiyor
Aman birer kişi değişti alt tarafı, sen de soğumaya yer arıyorsun Olur arada öyle şeyler, Evrim Nisa'nın tırnağı olamazBen olmama rağmen 'leş ortam' dediğin yere gelmişsin
@MasacRE arada bakıyorum, sen geçen izle dedin diye. Parviz elendi soğudum. şimdi tam yine niyetlenmişken Acun değişiklikler yapmış 😱
Bu arada Nisa'nın çocukluğundan dolayi kendisi artık hep yenilsin diyeceğim biri oldu Evrim daha sempetik geliyor bana artık gönüllülerde.
Favorilerimden Mert ve Elif arabayı almışlarAman birer kişi değişti alt tarafı, sen de soğumaya yer arıyorsun Olur arada öyle şeyler, Evrim Nisa'nın tırnağı olamaz
Barış için %100 hatalı demiş Hakan. Yasin ve Nisa'da Yunus Emre'den duymuşlar Barış'ın fazla yediğini ve oynamışlar orada, mantıklı aslında. Ama burada Barış'ın yapması gereken Evrim gibi dürüst bir şekilde "Ben yedim arkadaşlar evet, özür dilerim" demesiydi ama demedi.TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI
TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.www.acunn.com
Ne düşünüyorsunuz? @The_Erinch @Hachiko @vadikızı
Bu da demek oluyor ki şayet elenirlerse elleri boş gitmemiş olacak.Favorilerimden Mert ve Elif arabayı almışlar
Iyyy tamam tamam vazgeçtim, sen izleme bu sene SurvivorFavorilerimden Mert ve Elif arabayı almışlar
Eminmisin? 😱 bak sen izle dersen takip edeceğim ciddiyim. Karar ver🙄Iyyy tamam tamam vazgeçtim, sen izleme bu sene Survivor
Gönüllüleri tutacaksan izle, ünlüleri tutacaksan izlemeEminmisin? 😱 bak sen izle dersen takip edeceğim ciddiyim. Karar ver🙄
Ya ikisini de tutmuyorsa sadece eğlence amaçlı bakıyorsa ne yapsın?Gönüllüleri tutacaksan izle, ünlüleri tutacaksan izleme
Size iyi izlemeler ozaman. ben uzaktan izlerimGönüllüleri tutacaksan izle, ünlüleri tutacaksan izleme
Bak bak nasıl da kaçmak için bahanesini buldu hemen, tek kelimemle bıraktı direk Survivor'uSize iyi izlemeler ozaman. ben uzaktan izlerim
son yorum yapayım bari.
Barış umarım artık gözünüzden düşmüştür.
hadi bye
Ünlülerin sahibi ben varım... Baksa sen o @MasacRE yaSize iyi izlemeler ozaman. ben uzaktan izlerim
son yorum yapayım bari.
Barış umarım artık gözünüzden düşmüştür.
hadi bye
O şekilde de izlenebilir tabiYa ikisini de tutmuyorsa sadece eğlence amaçlı bakıyorsa ne yapsın?