TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Tolstoyevski 'yi göremedim ben konuda.
Aslında konuda ama filozof karizması çizilmesin diye sessizce izliyor yarışmayı.
@Tolstoyevski

En son Türk-Yunan’ı izleyerek emekliye ayrıldım
Normalde eğlencenin içine eden kıl tip konumuna düşmemek için yazmayacaktım ama madem adım geçti benden günah gitti

Şimdi ha gönüllülerden biri kazanacak ha ünlülerden, her iki türlü de o kişi hariç kime ne faydası olacak? Yani neden illa gruplaşma ve gruplarınca saflara ayrılma, birilerini tutup da ötekilere karşı gelme ihtiyacı hissedilir ki böylesine bir realite şov için hem de? Futbol takımını tutmak aynı şey değil mesela, çünkü orada futbolculara değil armalara bir bağlılık vardır ve 100 sene sonra bile o arma kalabilir. Ya da dizileri filmleri izlerken bir senaryo-hikayeyi izlersin. Ya Survivor? X kişi ya da Y kişi kazanacak ve hayatımızdan tamamen çıkacak, gelecek sene yine aynı şeyler, yarışmacılar kendi içinde gruplaşacak mücadele edecek sözde entrikalar tekrarlanacak ve yine biri kazanıp gidecek... Sonuç olarak izleyene ne katmış olacak zaman öldürmek haricinde? Belki de ben biraz fazla faydacı olduğum için hep böyle yalnız kalıyorum kahretsin şimdi kafama dank etti

Ahadammmm ne zamandır beklediğim beyin yakan bir yorum.

Cevabını son cümlede kendine vermişin

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: Emre Ozansoy

Adama konuda filozof dedik diye anında gerekli analiz ve çıkarımları yapmış.

Şu an fragmanı tekrar izleyince fark ettim, pasta ödülüymüş.
Gönüllüler rahat almıştır onu, Mert'in amacı neydi acaba?

Reactions: Angelica