Emre Ozansoy
Moderatör
Yahu izleyen biri twit bile attı oda izlemiş dedi nisa diyo
Sorma ben bu sene izlemem diyordum ama sardı yine.Yarışmayı izlemeyen yokmuş, çılgın bir ekip var bu konuda.
Abla bu nasıl laf ya tamam Mert’i ben de sevmem ama sen bir kadın olarak böyle cinsiyetçi nasıl konuşuyorsun? Dedikoduyu sadece kadınlar mı yapar.
Nerede dedi, biz niye görmedik? Şuan Nisa'yı savunmaktan çok izlediklerimi savunuyorumEvrimi biliyorum o en başta yedim dedi zaten ama nisada gece yedim dedi ya
@hayret bi şey yok öyle bi şey diyor abla. (İstemeden müthiş bir kafiye sağladım, inanılmaz SABARSAL ruhlu bir insanım...) Tweeti paylaşır mısın varsa?
Sorma ben bu sene izlemem diyordum ama sardı yine.
Kadın gibi dedikodu yapıyor demişsin.ben erkekler yapmıyor demedim ki cinsiyetci yaklaşayım saçmalama gözünü seveyim
ÇABUK, CEMAL CAN'A SÖV!Kime sövsek şampiyon oluyor, hiç şaşmıyor.
Öyle düşündüm ama Acunun en sevdiği şey ters köşe fragmanlarda.Fragmandaki Acun'un konsey açıklamalarına göre oyun kesin gönüllülerin
Sen ve Cemal Can 😱ÇABUK, CEMAL CAN'A SÖV!
Sorma ben 2018 Survivor’unda deli gibi izlediğim için bir daha asla izlemem diyordum. Zaten okul zamanı yurtta izleyemiyordum pek. İnternet iyiyse bakıyordum ama hem bu karantina döneminde hem de kaosu bol olunca izlememek olmuyor.Acun reis kaosun fitilini ateşleyip, yargı dağıtınca hepimizi safına çekti yine...