TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yunus tam takımına gitti bence. İyice azıttı o da:D Kemikleri nehirden toplarsınız gibi bir şey dedi. Bence orada ortalık karışmalıydı...

Ünlülerin karışması iyi oldu, konseye gittiklerinde Ünlüler konseyi daha heyecanlı oluyor. :A

Yarışanların orada yarışmaktan başka hiç bir işi yok. Orada oyunun nasıl oynanacağı anlatılıyor, merak edilenler soruluyor.

Oynayacak olan sensin, ama sorulan ve seni ilgilendiren soruları dinlemiyorsun.

Oyun esnasında o dinlemediğin soru başına gelince de laf ediyorsun...

Sen bilirsin ama ben böyle düşünüyorum evrim nasıl dikkatli dinleyip soruyorsa dinlemelilerdi :D
işte orasını bilemiyorsun be melekcim.
50 derece altında.
hangi ruh halindeler.
bu benim genel görüşüm; ünlüleri tutmamın etkisi yokdur. oyunun kaderini etkileyen bir kuralmış ve evrim sorunca evrime cevap olarak söyleniyor.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
işte orasını bilemiyorsun be melekcim.
50 derece altında.
hangi ruh halindeler.
bu benim genel görüşüm; ünlüleri tutmamın etkisi yokdur. oyunun kaderini etkileyen bir kuralmış ve evrim sorunca evrime cevap olarak söyleniyor.

Abimm Evrim de sıcağın altında değilmi o nasıl dinliyor soruyor dimi :Dayrıca evrim sormadan esat abi anlatıyor zaten kuralı :D

Yarışanların orada yarışmaktan başka hiç bir işi yok. Orada oyunun nasıl oynanacağı anlatılıyor, merak edilenler soruluyor.

Oynayacak olan sensin, ama sorulan ve seni ilgilendiren soruları dinlemiyorsun.

Oyun esnasında o dinlemediğin soru başına gelince de laf ediyorsun...
tek merak ettiğim barışa olsaydı aynı olay nasıl bir reaksiyon içinde olacaktın :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
TERBİYESİZ ERGEN!

EV6MgBpX0AkFiaQ

@vadikızı bunu demişti abla Yunus Emre.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Elif ve Ersin bir tık avantajlı duruyor Elif'in hızından dolayı, eğer Nisa fazla geri kalmazsa Beko farkı kapatır