Acun bu işi yaptırımsız bırakmaz.
Hahah Nasıl bölüm ama Şerlok beyciğim
Özlemişsindir bu heyecanları sen de, hadi itiraf etBu oyun ünlülerin hakki.
Kaybederlerse gelmem bir daha @MasacRE soğurum bir süre yine. Gelemem böyle heyecanlara
Hayir kendimi kaptırip heyecanlanmaktan nefret ediyorum kazanırsak tekrarına bakarım internetten..Kaybedersek yarin yokumÖzlemişsindir bu heyecanları sen de, hadi itiraf et
Hem dinlemiyorlar hem tepki gösteriyorlar ya
Hep yaptıkları abla. Gün geçtikçe daha da çirkefleşiyorlar.
Evrim soru soruyor aslında çoğulu ilgilendiren bir olay... Esat diyor Evrim sordu cevap verdim.
Madem bu kadar önemli bir kural Esat Arkadaşlar Önemli bir soru bu dikkatinizi verin demesi gerekmez mi..
Evet Acun elindeki VAR ile ünlüleri gömdü ama ben yardımcı hakemlerin konuda hatası olduğunu düşünüyorum.
Ve oyun en baştan başlatılabilirdi.Elif Nisa oyununda.
Birde neyin sırası abi.. totemi düşürmek öenmli değil mi..
Neyse kim kazandı bilmiyorum ama modu çabuk düştü ünlülerin.
Yunus tam takımına gitti bence. İyice azıttı o da Kemikleri nehirden toplarsınız gibi bir şey dedi. Bence orada ortalık karışmalıydı...Hep yaptıkları abla. Gün geçtikçe daha da çirkefleşiyorlar.
Genel bir şekilde hepsine hitap etmiyor. Evrimin sorusuna cevap veriyor.Abi demesine gerek varmı çocukmu onlar da diyecek
Oradaki lafı gereksizdi ama ünlüler iyi sindirdi. O konuda Mert iyi cevapladı Emreyi.Yunus tam takımına gitti bence. İyice azıttı o da Kemikleri nehirden toplarsınız gibi bir şey dedi. Bence orada ortalık karışmalıydı...
Genel bir şekilde hepsine hitap etmiyor. Evrimin sorusuna cevap veriyor.
Sen dersde biri sorduğunda her soru soranı dinlermiydin. Ben Hayır.
Kusura bakmıyorum ama katılmıyorum.Orası okul değil onlarda çocuk değil evrim nasıl dikkatli dinleyip soruyorsa onlarda dinlemeliydi kusura bakma
Oradaki lafı gereksizdi ama ünlüler iyi sindirdi. O konuda Mert iyi cevapladı Emreyi.