TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne güzel konuşmuşsun Yusuf...

"Çünkü performansınız iyiyse, diğer insanlar sizin üstünüze gelerek moralinizi düşürmeye çalışır."

Finalde Barış’ı göreceğiz’ dediniz. Peki ona karşı diğer arkadaşları tarafından yapılan eleştirilere ne diyorsunuz? Kimler haklı?

SON DAKİKA DEDİKODUSU

Evet; son dönemlerde Acun Beyin aşırı sinirli olduğunu; yayınlara bağlanıp paralı çalışanlarını azarladığını;bu akşamki yayında ise ünlüleri lise müdürü edasıyla bağara çağara fırçaladığına tanık olacağız.

Alınan son dakika dedikodusuna göre; bu asabiyetin altında yatan neden; Şeyma Şubaşı.
Şeyma: Sürekli Acunu arayarak; sen nasıl Melisanın benim erkek arkadaşımla aynı evde durmasını istemiyorsan bende Melisanın Ayça (şuanki Acunun Flörtü) aynı evde bulunmasını istemiyorum diye baskı yapıyormuş.

Melisanında Ayçanın Acundan yakınlığından rahatsız olduğu ve soğuk olduğu gözlemlenmiş.
Bundan vesile Acun ve flörtünün sinirleri tepesinde ve aşırı gerginmiş.

Kaynak: Anonim İnstagram Siteleri.

@Emre Ozansoy @Hachiko @Dosi @vadikızı @hayret bi şey @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @xemrexxx @Bully @dreamy

İlgimi çekmeyen bir dedikodu

ama şu varki bu virus hepimizin sinirlerini germekte 🙄

Bu 15 reytinge neden bu kadar taktın abi anlamıyorum, zaten yarışma hergün 11-12 alıyor 15 alsa ne olur almasa ne olur

Extra'da Sema denen kadın sahte feministlik yapıyor. Önce kadınlar güldü diye öyle anlama gelmez diyor. Tamam doğrudur. Sonra ise SURVIVOR'DA KIMSE KADINLARA BAĞIRMADI LEN diyor. Ulan kankan Serhat Akın ile bir olup Sabriye'yi dövüyordunuz adeta. Serhat Akın nasıl bağırıp yürüyordu kadının üzerine. Ne çabuk unuttun. Rezillllik.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Nagihan'a da çok yükleniyorlardi. Şimdi biraz detayli düşünürsek daha nice nice isimler gelir aklımıza😊

15 alamaz belki ama biraz daha yükselir bugüne göre