Maskeli Fedai
Favori Üye
Neresi itici be ne güzel kız işte
Sercan - Nisa yazınca sevgili mi değil mi çıkıyorS emih de Kurreyle kendini mi kattı acabaSercan-Nisa
Aynen empati yapmaya çalıştı Acun'dan küsküyü yediSercan - Nisa yazınca sevgili mi değil mi çıkıyorS emih de Kurreyle kendini mi kattı acaba
Son dönemde ekran karşısında sizi şaşırtan başka hangi gelişmeler yaşandı?
Barış’ın performansı. Benim arkadaşımdır. Bu kadar iyi performans sergileyeceğini beklemiyordum. Çünkü boyu çok uzun olduğu için Survivor parkurlarında bunun dezavantaj getireceğini düşünüyordum. Zaten bunu bazı parkurlarda yaşıyor ama atışları çok iyi. Performans olarak çok iyi gidiyor. Bana göre finalde, benim de oturduğum o iki koltuktan birine kesinlikle Barış oturacak.
Finalde Barış’ı göreceğiz’ dediniz. Peki ona karşı diğer arkadaşları tarafından yapılan eleştirilere ne diyorsunuz? Kimler haklı?
Benim de Survivor’da üstüme geliniyordu. Neden biliyor musunuz? Çünkü performansınız iyiyse, diğer insanlar sizin üstünüze gelerek moralinizi düşürmeye çalışır. İşte Barış’ın da başına gelen bu. Performans ve halk nezdinde çok iyi gittiği için üstüne gidiyorlar. Ama Barış’ın yapması gereken tek şey var; Survivor’ına odaklanması, yoluna devam etmesi.
İlgimi çekmeyen bir dedikoduSON DAKİKA DEDİKODUSU
Evet; son dönemlerde Acun Beyin aşırı sinirli olduğunu; yayınlara bağlanıp paralı çalışanlarını azarladığını;bu akşamki yayında ise ünlüleri lise müdürü edasıyla bağara çağara fırçaladığına tanık olacağız.
Alınan son dakika dedikodusuna göre; bu asabiyetin altında yatan neden; Şeyma Şubaşı.
Şeyma: Sürekli Acunu arayarak; sen nasıl Melisanın benim erkek arkadaşımla aynı evde durmasını istemiyorsan bende Melisanın Ayça (şuanki Acunun Flörtü) aynı evde bulunmasını istemiyorum diye baskı yapıyormuş.
Melisanında Ayçanın Acundan yakınlığından rahatsız olduğu ve soğuk olduğu gözlemlenmiş.
Bundan vesile Acun ve flörtünün sinirleri tepesinde ve aşırı gerginmiş.
Kaynak: Anonim İnstagram Siteleri.
@Emre Ozansoy @Hachiko @Dosi @vadikızı @hayret bi şey @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @xemrexxx @Bully @dreamy
Ben şunada inanıyorum; Acun jetlerine ;uçaklarına binip biryerlere gidemiyor; tıkılı kaldı ya adaya o bile asabiyetinin artmasına yetiyordurİlgimi çekmeyen bir dedikodu
ama şu varki bu virus hepimizin sinirlerini germekte 🙄
Bu 15 reytinge neden bu kadar taktın abi anlamıyorum, zaten yarışma hergün 11-12 alıyor 15 alsa ne olur almasa ne olurBu Akşam "Patron! Çıldırdı" temalı bölüm +15 görücektir.
Acun neye bu kadar sinirlendi; Genel olarak sevilmeyen ünlüler ne halt etti bu adamı çıldırttı ve gönüllüleri tutanların ünlülerin Patron tarafından azarlanırkenki hallerini izleme hazzı bu akşam Survivor sağlam bir rating getirir.
@Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @12.Adam @dreamy @hayret bi şey @MayısKralı @xemrexxx @S.G.A.T.
İlgisiz donuk karı seni. Ssİlgimi çekmeyen bir dedikodu
ama şu varki bu virus hepimizin sinirlerini germekte 🙄
Soğuk ülkenin soğuk kadınıyım 😎😎İlgisiz donuk karı seni. Ss
Profil fotondaki maymun @serhatt kılıklı kimSoğuk ülkenin soğuk kadınıyım 😎😎
Profil fotondaki maymun @serhatt kılıklı kim
Nagihan'a da çok yükleniyorlardi. Şimdi biraz detayli düşünürsek daha nice nice isimler gelir aklımıza😊Extra'da Sema denen kadın sahte feministlik yapıyor. Önce kadınlar güldü diye öyle anlama gelmez diyor. Tamam doğrudur. Sonra ise SURVIVOR'DA KIMSE KADINLARA BAĞIRMADI LEN diyor. Ulan kankan Serhat Akın ile bir olup Sabriye'yi dövüyordunuz adeta. Serhat Akın nasıl bağırıp yürüyordu kadının üzerine. Ne çabuk unuttun. Rezillllik.
15 alamaz belki ama biraz daha yükselir bugüne göreBu Akşam "Patron! Çıldırdı" temalı bölüm +15 görücektir.
Acun neye bu kadar sinirlendi; Genel olarak sevilmeyen ünlüler ne halt etti bu adamı çıldırttı ve gönüllüleri tutanların ünlülerin Patron tarafından azarlanırkenki hallerini izleme hazzı bu akşam Survivor sağlam bir rating getirir.
@Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @12.Adam @dreamy @hayret bi şey @MayısKralı @xemrexxx @S.G.A.T.