Ben Survivoru taaa GS - FB döneminde izlemiştim en son Yani başladığı yılki Yunanistan Türkiye sonrasındakiHazır konuya gelmişken Survivor izlemeye de başla bence
Ben Survivoru taaa GS - FB döneminde izlemiştim en son Yani başladığı yılki Yunanistan Türkiye sonrasındakiHazır konuya gelmişken Survivor izlemeye de başla bence
Bu kadar aradan sonra tekrar başlamak iyi gelir benceBen Survivoru taaa GS - FB döneminde izlemiştim en son Yani başladığı yılki Yunanistan Türkiye sonrasındaki
Acun haksızlık yaptı Semih’eSemih'in doğum günüymüş Adam yeni yaşını azar yiyerek kutladı 😱 @Sherlock @MasacRE @The_Erinch @vadikızı
@Forumdash'ın herifiydiAcun haksızlık yaptı Semih’e
Senin de herifinmiş@Forumdash'ın herifiydi
@eskici nin dediğini değiştirmıyor Haksızlık etti iki yarişmada da@Forumdash'ın herifiydi
Evet zamanında o da desteklıyordu Yıne U @Maskeli FedaiSenin de herifinmiş
Bugün de canlı yayına bağlanıp fırçaladı@eskici nin dediğini değiştirmıyor Haksızlık etti iki yarişmada da
Senin de herifinmiş
Yaptık bazı hatalar..Evet zamanında o da desteklıyordu Yıne U @Maskeli Fedai
Yien kurgudur Semih ne kadar aşağilık kompleksi varsa kendisine uygulatır prim yapma derdindedirBugün de canlı yayına bağlanıp fırçaladı
Evet zamanında o da desteklıyordu Yıne U @Maskeli Fedai
Hata diyor şimdi deYaptık bazı hatalar..
Bu sefer daha büyük kurguya karşı bağlandı yayına Şu Sercan-Nisa olayını görmüşsündür Semih bir laf etti anında aradı ayar verdi @eskici ağlamış o anlardan sonraYien kurgudur Semih ne kadar aşağilık kompleksi varsa kendisine uygulatır prim yapma derdindedir
Niye ağlıyım ben be sen ağlamışsındırBu sefer daha büyük kurguya karşı bağlandı yayına Şu Sercan-Nisa olayını görmüşsündür Semih bir laf etti anında aradı ayar verdi @eskici ağlamış o anlardan sonra
Semih umrumda değil @MasacRENiye ağlıyım ben be sen ağlamışsındır
Aycan mı umrundaSemih umrumda değil @MasacRE
Aycan’ı ben de seviyorum sen Nisa’yı seviyor musun
HayırAycan’ı ben de seviyorum sen Nisa’yı seviyor musun
Yarın anlarızOylamayı ne zaman yapacak ki bence eski sistem gibi olur