Sana da ablacımhadi ben de çıkıyorum iyi geceler
Sana da ablacımhadi ben de çıkıyorum iyi geceler
Survivor baya iyi bir noktaya geldi şu antwiter baktımda.. bütün gündem survivor; acun;ersin;nisa;sercan
yarına 20 rating görür survivor@Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @eskici @dreamy
Bu akşam fazla giremedim ama izledim yinede Survivor'u, yarın daha fazla yorum yaparımSen nerdeydin yaa
twiter baktımda.. bütün gündem survivor; acun;ersin;nisa;sercan
yarına 20 rating görür survivor@Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @eskici @dreamy
Abla canlı yayında bir çalışanını o duruma düşüremez kimse, milyonlar izliyor sonuçta. Abarttı kendisiAbi orda Acun haklı Semih çok gıcıklık yapıp Nisanın yüzünde güller açtı dedi anlayarak yorum yap ya
Hey maşallah
Acun nihayet normal sisteme geçecek galiba.
Adaylar çıktıktan sonra oylama olacak. Böyle daha adaletli. Perviz gitmeden bu sisteme geçilseydi şu anda adadaydı. Bu sistem daha adaletli. Herkes desteklediğine oy veriyor.
Bu sistem galiba daha farklı. Bence yine toplu olarak çıkacaklar oylamaya ben öyle anladım, tam eski sistem değil.Her fragman diğerini aratmıyor maşallah. Çok iyi sezon izliyoruz.
Dokunulmazlığa getirilen yeni sistem, önceki yıllarda da uygulanmıştı. Sezonun başından beri böyle olmasını istiyordum zaten, haftada iki tane oylama konseyi izleyecek olmak heyecan verici.
daha öncede hakanı fırçalamadı yayına bağlanıp.Abla canlı yayında bir çalışanını o duruma düşüremez kimse, milyonlar izliyor sonuçta. Abarttı kendisi
Ağlasın geldiği durumaHey maşallahAşk hayatındaki koşturmalarının çeyreğini futbolda yapsaymış şu an Survivor'da koşturmak yerine futbolda yıldız olurmuş@Sherlock
Acun’u bu konuda gerçekten de anlamıyorum kendisi yapıyor başkasına kızıyorAcun Ilıcalı, Extra'ya bağlanmış ve Sercan - Nisa ikilisi konuşulmaması konusunda "Panorama ve Extra" sunucularını uyarmış.
Siz değil misiniz kaç gündür o sahneleri koyan? Sosyal medya ekibiniz değil mi videolara Nisa - Sercan kapakları hazırlayan? Nisa - Sercan ile ilgili yazılar yazan?
Oylamayı ne zaman yapacak ki bence eski sistem gibi olurBu sistem galiba daha farklı. Bence yine toplu olarak çıkacaklar oylamaya ben öyle anladım, tam eski sistem değil.
İzlerken bişey yaptığını anladımBunu nasıl yakaladın ya
Nasıl üzüldümNisa Sercan a biz ayrı dünyaların insanlarıyız demiş. @Aserat @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @eskici @The_Erinch @Tolstoyevski @bazinga @dreamy @Yiğitt
Acun medya nasıl kaçırmış bunu acabaİzlerken bişey yaptığını anladımYouTube!a yüklenince hızını yavaşlatıp baktım doğruymuş
Hazır konuya gelmişken Survivor izlemeye de başla benceNasıl üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?