Gel gel Acun bey çıldırdıHepinizi topladım, tayfayı oluşturup ben kaçtım vallahi mükemmel detayım. Gelirim belki yarına.
Yarın elenme stresi yaşarken göreceksin sen heyecanı meyecanıSenin hayatının heyecanı yok diye bana niye düşük veriyorsun, istiyorsan ben hayatına heyecan katarım yani biliyorsun beni.@Dosi
sende herkese mavi boncuk dağıtıyorsun, herkese aşkım falan demeler, senin kalbinin sahibi kim bu forumda?Senin hayatının heyecanı yok diye bana niye düşük veriyorsun, istiyorsan ben hayatına heyecan katarım yani biliyorsun beni.@Dosi
Konu baya çoşmaya başladıGüncel mesaj sayısı...@Hachiko ilk 5'ten düşmüş.
1 @Emre Ozansoy 1.538 2 @The_Erinch 1.047 3 @eskici 665 4 @vadikızı 605 5 @MasacRE 488
Konu baya çoşmaya başladı
İki sene üst üste şampiyon oldu ya o yeter
diss yemek için basıyorumOf seni de kızdırmaya gelmiyor düzelttim.Sen de sürekli benim bam telime basma ama.
İkisini de canı cehennme@eskici de @Forumdash a böyle demiş '@serhatt yaşadın@Dosi @vadikızı @Çiğdem @DarkLegenD @MasacRE @alperuz @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 78523
Sen mi desteklemiyordun 😱 Anladın tabi şampiyon olamayacağını, Sercan gibi U dönüşü yaptın demi kütük dostumİki sene üst üste şampiyon oldu ya o yeterAma son sezon o kadar desteklemiyordum Turabi'yi @Bully şahit
Muhteşemsin dediğim mesajıma bile diss atmışYiğit'in şarkısı heyecanı meyecanı yok idi galibaBana da şimdiden atabilirsin olmamışımı, yarın puanımı görünce yine atarsın zaten
@Aserat istediği kadar dis atsın, müzik konusunda ne kadar zevksiz olduğu gerçeği değişmiyor
Evrim erkeklerle de yarışmış helal olsunİkisini de canı cehennme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?