S.G.A.T.
Favori Üye
Sen iş bilmiyorsun dışarıda olsa buradan konu rahatça dönerdi.Nisa direk olarak Sercan'a abi demese de, demiş kadar oldu Seni de Mert abi gibi Ersin abi gibi görüyorum dedi ohh
Sen iş bilmiyorsun dışarıda olsa buradan konu rahatça dönerdi.Nisa direk olarak Sercan'a abi demese de, demiş kadar oldu Seni de Mert abi gibi Ersin abi gibi görüyorum dedi ohh
Bu görüntü PARANIN GÜCÜDÜR. Hepsini kukla gibi oynatıyor işte Acun.
Sercan rezil bir herif Şerlok beyciğim boşver üzülme Bu Survivor sayesinde tanımış olduk herifi de tanımaz olaydıkSercan reis için inceden hüzünlenmedim değil, ancak yine de avatarımdaki moda dönüş yapabiliriz Utku beyciğim.
Bu görüntü PARANIN GÜCÜDÜR. Hepsini kukla gibi oynatıyor işte Acun.
Muhteşemsin Ellerin dert görmesinŞimdi de atarım
Haklı ve haksız yokdur burada;bunu unutma.Haksız olmasalar Acun böyle bir şey yapmazdı bence abi. Ama yine de izlemek lazım bu sahneyi.
Sercan rezil bir herif Şerlok beyciğim boşver üzülme Bu Survivor sayesinde tanımış olduk herifi de tanımaz olaydık
Bence alttan alttan onu dediSende benim bir abimsin deseydin ya Nisa...
İşin o kısmından ben de korkuyorum da en azından Survivor süresince atlatalım şu durumu yeterSen iş bilmiyorsun dışarıda olsa buradan konu rahatça dönerdi.
Bence alttan alttan onu dedi
Haha, toplasam 1 saat izlemişliğim yok başta kızdırma amaçli yapıyordum ama Mert'çi oldum Arka Sokaklardan gelen beğeni@Dosi hanım avatarına Survivor'daki herifi koymuş bile. 😱 Bu yarışmanın bu sezonu bu kadar mı iyi yahu...
Her fragmanda bu sefer Turabi diskalifiye mi ediliyor diye bizi heyecanlandırıp sonunda iki azarlayıp kapatırdı konuyu... @Bully @Maskeli FedaiAcun reis yargı modunu açmış... Zamanında Hakan-Turabi ikilisine bağırırdı hep böyle...
Ekli dosyayı görüntüle 78521
Haksız olmasalar Acun böyle bir şey yapmazdı bence abi. Ama yine de izlemek lazım bu sahneyi.
İlgiden hoşlanmayan kız öyle gülmez. Yarışma bitsin birlikte görüntülenirler. Ben de bu yazımı paylaşırım.İşin o kısmından ben de korkuyorum da en azından Survivor süresince atlatalım şu durumu yeter
Aga be Birde red yediğini anlayinca duruma uygun davranmaya başladı AhahahahhaNisa direk olarak Sercan'a abi demese de, demiş kadar oldu Seni de Mert abi gibi Ersin abi gibi görüyorum dedi ohh
survivor extrayı izliyorum murat var orda diyor orda bir hareket vardı onu gördü ondan kızdı diyo diğerleri örtbas etmek istedi ona kızdı acun diyo