Nisa'nın gülmediği zaman mı var sankiİlgiden hoşlanmayan kız öyle gülmez. Yarışma bitsin birlikte görüntülenirler. Ben de bu yazımı paylaşırım.![]()
Şimdi de atarım![]()
Yiğit'in şarkısı heyecanı meyecanı yok idi galibaMuhteşemsinEllerin dert görmesin
![]()
Kaliteden hiç anlamadın bana düşmen dışında zaten. Tek doğru seçimin beni seçmek olduydu.Yiğit'in şarkısı heyecanı meyecanı yok idi galibaBana da şimdiden atabilirsin olmamışımı, yarın puanımı görünce yine atarsın zaten
![]()
Aga beBirde red yediğini anlayinca duruma uygun davranmaya başladı
Ahahahahha
![]()
Olabilir abla.
Aa unuttum hemen geri alıp sinir bozucu atıyorum. 😱![]()
@destere yi beklerken @ÇiğdemYiğit'in şarkısı heyecanı meyecanı yok idi galibaBana da şimdiden atabilirsin olmamışımı, yarın puanımı görünce yine atarsın zaten
![]()
Ardından Turabi şampiyon derdiHer fragmanda bu sefer Turabi diskalifiye mi ediliyor diye bizi heyecanlandırıp sonunda iki azarlayıp kapatırdı konuyu... @Bully @Maskeli Fedai
Gel izlemeye yarın güzel bölümAcun abi niye ünlülere ayıp ediyorsunuz diyo, of yarın ortalık karışıyor. 😱 @Hachiko
Uydurma@eskici de @Forumdash a böyle demiş '@serhatt yaşadın
@Dosi @vadikızı @Çiğdem @DarkLegenD @MasacRE @alperuz @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 78523
Parlak Takımı konuna tepki bırakmayıp mesaj yazmadiğimda anlayacaksın ne kadar ciddi olduğumu😊Dün beni sinir etmene say.Buraya yazmasan aklıma bile gelmeyecekti senin suçun.
![]()
Evet futbolculuğu da yaramaz Şerlok beyciğimFutbolculuğunu da çok sevmezdim zaten Utku beyciğim.Barış için iyi diyorlar, doğru mudur?
![]()
Hepinizi topladım, tayfayı oluşturup ben kaçtım vallahi mükemmel detayım. Gelirim belki yarına.Gel izlemeye yarın güzel bölüm![]()
Anında 180 derece dönüş yaptı valla, hızına yetişemedikAga beBirde red yediğini anlayinca duruma uygun davranmaya başladı
Ahahahahha
![]()
En az heyecanı yok kadar berbat bir yorum 🤮🤮Kaliteden hiç anlamadın bana düşmen dışında zaten. Tek doğru seçimin beni seçmek olduydu.![]()
![]()
Of seni de kızdırmaya gelmiyor düzelttim.Parlak Takımı konuna tepki bırakmayıp mesaj yazmadiğimda anlayacaksın ne kadar ciddi olduğumu😊
1 @Emre Ozansoy 1.451 2 @The_Erinch 1.005 3 @eskici 584 4 @vadikızı 542 5 @Hachiko 472
1 | @Emre Ozansoy | 1.538 |
2 | @The_Erinch | 1.047 |
3 | @eskici | 665 |
4 | @vadikızı | 605 |
5 | @MasacRE | 488 |
Senin hayatının heyecanı yok diye bana niye düşük veriyorsun, istiyorsan ben hayatına heyecan katarım yani biliyorsun beni.En az heyecanı yok kadar berbat bir yorum 🤮🤮
@eskici ve @vadikızı 3 güne ilk 2 de @Emre OzansoyGüncel mesaj sayısı...@Hachiko ilk 5'ten düşmüş.
1 @Emre Ozansoy 1.538 2 @The_Erinch 1.047 3 @eskici 665 4 @vadikızı 605 5 @MasacRE 488