Nisa'nın gülmediği zaman mı var sankiİlgiden hoşlanmayan kız öyle gülmez. Yarışma bitsin birlikte görüntülenirler. Ben de bu yazımı paylaşırım.
Şimdi de atarım
Yiğit'in şarkısı heyecanı meyecanı yok idi galibaMuhteşemsinEllerin dert görmesin
Kaliteden hiç anlamadın bana düşmen dışında zaten. Tek doğru seçimin beni seçmek olduydu.Yiğit'in şarkısı heyecanı meyecanı yok idi galibaBana da şimdiden atabilirsin olmamışımı, yarın puanımı görünce yine atarsın zaten
Aga beBirde red yediğini anlayinca duruma uygun davranmaya başladıAhahahahha
Olabilir abla.
Aa unuttum hemen geri alıp sinir bozucu atıyorum. 😱
@destere yi beklerken @ÇiğdemYiğit'in şarkısı heyecanı meyecanı yok idi galibaBana da şimdiden atabilirsin olmamışımı, yarın puanımı görünce yine atarsın zaten
Ardından Turabi şampiyon derdiHer fragmanda bu sefer Turabi diskalifiye mi ediliyor diye bizi heyecanlandırıp sonunda iki azarlayıp kapatırdı konuyu... @Bully @Maskeli Fedai
Gel izlemeye yarın güzel bölümAcun abi niye ünlülere ayıp ediyorsunuz diyo, of yarın ortalık karışıyor. 😱 @Hachiko
Uydurma@eskici de @Forumdash a böyle demiş '@serhatt yaşadın@Dosi @vadikızı @Çiğdem @DarkLegenD @MasacRE @alperuz @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 78523
Parlak Takımı konuna tepki bırakmayıp mesaj yazmadiğimda anlayacaksın ne kadar ciddi olduğumu😊Dün beni sinir etmene say.Buraya yazmasan aklıma bile gelmeyecekti senin suçun.
Evet futbolculuğu da yaramaz Şerlok beyciğimFutbolculuğunu da çok sevmezdim zaten Utku beyciğim.Barış için iyi diyorlar, doğru mudur?
Hepinizi topladım, tayfayı oluşturup ben kaçtım vallahi mükemmel detayım. Gelirim belki yarına.Gel izlemeye yarın güzel bölüm
Anında 180 derece dönüş yaptı valla, hızına yetişemedikAga beBirde red yediğini anlayinca duruma uygun davranmaya başladıAhahahahha
En az heyecanı yok kadar berbat bir yorum 🤮🤮Kaliteden hiç anlamadın bana düşmen dışında zaten. Tek doğru seçimin beni seçmek olduydu.
Of seni de kızdırmaya gelmiyor düzelttim.Parlak Takımı konuna tepki bırakmayıp mesaj yazmadiğimda anlayacaksın ne kadar ciddi olduğumu😊
1 @Emre Ozansoy 1.451 2 @The_Erinch 1.005 3 @eskici 584 4 @vadikızı 542 5 @Hachiko 472
1 | @Emre Ozansoy | 1.538 |
2 | @The_Erinch | 1.047 |
3 | @eskici | 665 |
4 | @vadikızı | 605 |
5 | @MasacRE | 488 |
Senin hayatının heyecanı yok diye bana niye düşük veriyorsun, istiyorsan ben hayatına heyecan katarım yani biliyorsun beni.En az heyecanı yok kadar berbat bir yorum 🤮🤮
@eskici ve @vadikızı 3 güne ilk 2 de @Emre OzansoyGüncel mesaj sayısı...@Hachiko ilk 5'ten düşmüş.
1 @Emre Ozansoy 1.538 2 @The_Erinch 1.047 3 @eskici 665 4 @vadikızı 605 5 @MasacRE 488
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?