The_Erinch
Favori Üye
Ben Sercanın daha yüksek sms alacağını tahmin ediyordum;Barış ve Ersini tahmşn ettimde. Deryada tepki smslerini toplamış.
Derya reis9. Melis
8. Sercan
7. Parviz
6. Elif
5. Aycan
4. Derya Can
3. Mert Öcal
2. Ersin
1. Barış
SMS sıralaması böyle... @Hachiko @The_Erinch @Yiğitt @alperuz
@Yiğitt 'im kızmış banaDerya, Sercan ve Elif'ten daha çok oy almış... Aşırı iticisin Derya kusura bakma da, umarım yakın zamanda da gidersin, kimse triplerini izlemek istemiyor.
bir iletişim ödülü anca bu kadar saçma olabilirdi. zaten bütün yarışmacılar her fırsatta ailelerine selam gönderiyor. oyun kazanıyorlar, ilk olarak anne babalarına armağan ediyorlar. seni çok seviyorum diyorlar. bunu herkes yapıyor. şimdi o kadar koşturdular, her zaman söyledikleri şeyleri bir de mail olarak gönderdiler. aileleri zaten pür dikkat izliyordur bütün olanları. yasin'in de dediği gibi annem zaten sürekli izler. yine saçmalık yapıp illa mail göndertecektiniz bari en azından aileler yarışmacılara bir iki satır karalasaydı. asıl haber alamayan onlar.
Asıl saçma ödül Atakanlar zamanındaydı, aileye video çekip gönderme ödülü. Gene iyi direk aileye mail ile başlamışlar, fun mesajları, yorumlar falan oluyorda genelde ilk haftaları.bir iletişim ödülü anca bu kadar saçma olabilirdi. zaten bütün yarışmacılar her fırsatta ailelerine selam gönderiyor. oyun kazanıyorlar, ilk olarak anne babalarına armağan ediyorlar. seni çok seviyorum diyorlar. bunu herkes yapıyor. şimdi o kadar koşturdular, her zaman söyledikleri şeyleri bir de mail olarak gönderdiler. aileleri zaten pür dikkat izliyordur bütün olanları. yasin'in de dediği gibi annem zaten sürekli izler. yine saçmalık yapıp illa mail göndertecektiniz bari en azından aileler yarışmacılara bir iki satır karalasaydı. asıl haber alamayan onlar.
bunu hatırlamıyorum ama evet saçmaymış. bu nasıl bir iletişim şeklidir, nasıl bir ödüldür anlamadım. yarışmacıların yerinde olsam her oyun sonunda bütün aileme bu tarz mesaj gönderirim.Asıl saçma ödül Atakanlar zamanındaydı, aileye video çekip gönderme ödülü. Gene iyi direk aileye mail ile başlamışlar, fun mesajları, yorumlar falan oluyorda genelde ilk haftaları.
En iyisi aileden birilerinin adaya geldiği oluyor..bunu hatırlamıyorum ama evet saçmaymış. bu nasıl bir iletişim şeklidir, nasıl bir ödüldür anlamadım. yarışmacıların yerinde olsam her oyun sonunda bütün aileme bu tarz mesaj gönderirim.
Erman formunda.9. BÖLÜM 1. FRAGMANI
"Ben çok Yasin okudum, ama sadece ölülerin arkasından..."
@Yiğitt @Hachiko @The_Erinch @alperuz