Ersin şaşırtmadı...![]()
İlk iki mesajım, ikincisi pek şaşırtmadıİlk kaos patlak verdi bile.![]()
Ersin şaşırtmadı...![]()
İlk iki mesajım, ikincisi pek şaşırtmadıİlk kaos patlak verdi bile.![]()
İlk kaos dediğim büyük ihtimal oyunda birbirlerine falan bağırmalarıdır. Daha sonra neler göreceğimden habersiz sevinmişim bir de.
@Emre Ozansoy u geçemem belki ama seni geçerim gibi görünüyor@Emre Ozansoy son istasistikler senden olsun sabaha mesaj sayısı top 10 alalım konuda.. Kimler okyanusda açılmış, kimler derede boğulmuş görelim, en son @eskici nin önlenemez yükselişi vardı
@Emre Ozansoy son istasistikler senden olsun sabaha mesaj sayısı top 10 alalım konuda.. Kimler okyanusda açılmış, kimler derede boğulmuş görelim, en son @eskici nin önlenemez yükselişi vardı
1 | @Emre Ozansoy | 1.451 |
2 | @The_Erinch | 1.005 |
3 | @eskici | 584 |
4 | @vadikızı | 542 |
5 | @Hachiko | 472 |
@Emre Ozansoy u geçemem belki ama seni geçerim gibi görünüyor![]()
Bugün pek yazmadın ama normalde günlük sen de benim kadar yazıyorsunGeçersin aslında.İnternetimde problem var, telefondan da yazmıyorum.
![]()
Sercan teklif etsin Nisa reddetsin olay kapansın benceTakım değişecek diye 1 hafta boyuna tanıtım yaptı, sadece 1 erkek gitti ve 1 erkek geldi...
Acun abartmayı seviyor fragmanlarda, umarım Sercan - Nisa olayı boş bir şey çıkmaz ve olay artık son bulur.![]()
Sercan teklif etsin Nisa reddetsin olay kapansın bence![]()
Bugün pek yazmadın ama normalde günlük sen de benim kadar yazıyorsun![]()
Yarın bekliyoruz yine bugün konuda bir süreden sonra tek gibiydim boşa konuşuyor gibi oldumBugün işlerim vardı, yoksa boş bırakmazdım.![]()
Yarın bekliyoruz yine bugün konuda bir süreden sonra tek gibiydim boşa konuşuyor gibi oldum![]()
@Emre Ozansoy Barışın bu kadar sessiz olması hakkında ne düşünüyorsun? Bana aşırı sinsi geliyor.![]()
Sen izliyor musun yarışmayı@Emre Ozansoy Barışın bu kadar sessiz olması hakkında ne düşünüyorsun? Bana aşırı sinsi geliyor.![]()
Yukarı da yazmıştım... Sussa sinsi deniliyor mağduru oynuyor deniliyor. Konuşunca da boş konuşuyor deniliyordu. Bir şey demeye gerek yok.
Sen izliyor musun yarışmayı![]()
Ben çok konuşsun demiyorum, ama Yasin ona hırsız diyor adeta, ama o çok rahat davranıyor. Orda kendini savunması lazımdı.