Ersin şaşırtmadı...
İlk iki mesajım, ikincisi pek şaşırtmadı @The_Erinchİlk kaos patlak verdi bile.
Ersin şaşırtmadı...
İlk iki mesajım, ikincisi pek şaşırtmadı @The_Erinchİlk kaos patlak verdi bile.
İlk kaos dediğim büyük ihtimal oyunda birbirlerine falan bağırmalarıdır. Daha sonra neler göreceğimden habersiz sevinmişim bir de.Ersin şaşırtmadı, ilk mesaja bak )) ama 2. Tam senlik isot eda forever
😂😅 @dreamy
@Emre Ozansoy u geçemem belki ama seni geçerim gibi görünüyor@Emre Ozansoy son istasistikler senden olsun sabaha mesaj sayısı top 10 alalım konuda.. Kimler okyanusda açılmış, kimler derede boğulmuş görelim, en son @eskici nin önlenemez yükselişi vardı
@Emre Ozansoy son istasistikler senden olsun sabaha mesaj sayısı top 10 alalım konuda.. Kimler okyanusda açılmış, kimler derede boğulmuş görelim, en son @eskici nin önlenemez yükselişi vardı
1 | @Emre Ozansoy | 1.451 |
2 | @The_Erinch | 1.005 |
3 | @eskici | 584 |
4 | @vadikızı | 542 |
5 | @Hachiko | 472 |
@Emre Ozansoy u geçemem belki ama seni geçerim gibi görünüyor
Bugün pek yazmadın ama normalde günlük sen de benim kadar yazıyorsunGeçersin aslında. İnternetimde problem var, telefondan da yazmıyorum.
Sercan teklif etsin Nisa reddetsin olay kapansın benceTakım değişecek diye 1 hafta boyuna tanıtım yaptı, sadece 1 erkek gitti ve 1 erkek geldi...
Acun abartmayı seviyor fragmanlarda, umarım Sercan - Nisa olayı boş bir şey çıkmaz ve olay artık son bulur.
Sercan teklif etsin Nisa reddetsin olay kapansın bence
Bugün pek yazmadın ama normalde günlük sen de benim kadar yazıyorsun
Yarın bekliyoruz yine bugün konuda bir süreden sonra tek gibiydim boşa konuşuyor gibi oldumBugün işlerim vardı, yoksa boş bırakmazdım.
Yarın bekliyoruz yine bugün konuda bir süreden sonra tek gibiydim boşa konuşuyor gibi oldum
@Emre Ozansoy Barışın bu kadar sessiz olması hakkında ne düşünüyorsun? Bana aşırı sinsi geliyor.
Sen izliyor musun yarışmayı@Emre Ozansoy Barışın bu kadar sessiz olması hakkında ne düşünüyorsun? Bana aşırı sinsi geliyor.
Yukarı da yazmıştım... Sussa sinsi deniliyor mağduru oynuyor deniliyor. Konuşunca da boş konuşuyor deniliyordu. Bir şey demeye gerek yok.
Sen izliyor musun yarışmayı
Ben çok konuşsun demiyorum, ama Yasin ona hırsız diyor adeta, ama o çok rahat davranıyor. Orda kendini savunması lazımdı.