Bu hareketi demiyorum ben başka bir hareket vardı atış yaptığı cisimle onu diyorumBu hareketin "yanlışlıkla yapıldığını" düşünmüyorum ben açıkçası.
https://twitter.com/x/status/1250759737228091397
Bu hareketi demiyorum ben başka bir hareket vardı atış yaptığı cisimle onu diyorumBu hareketin "yanlışlıkla yapıldığını" düşünmüyorum ben açıkçası.
https://twitter.com/x/status/1250759737228091397
Bu hareketi demiyorum ben başka bir hareket vardı atış yaptığı cisimle onu diyorumbu hareketi kime yapmıştır bilemem ama bu hareketin diskalifiye edilecek ne tarafı var onu anlamadım yorum tamamen saçmalık
BCS izlemek için kaçmak zorundaydımFavorimdi 😏
bir yere kaçma bir klip konusu açacağım
Bu hareketin çok daha kötüleri vardı eski Survivor’larda bunda bir şey yokHaa, bahsettiğin hareketi hatırlamıyorum.Yoruma katılmıyorum, saçmalık zaten. Videoyu atmak için şey yaptım.
seve seve gelirimGelirsen çekiştiririz tabi
Geçerli bir sebep. Yalnız nezaman sana kaybolma desem kayboluyorsun. Zehirli ok gibi o lafimBCS izlemek için kaçmak zorundaydım
Akşam bekliyorum o zaman bugün pek önemli bir bölüm değil ama Barış’ı gömmemize engel de değilseve seve gelirim
Geçerli bir sebep. Yalnız nezaman sana kaybolma desem kayboluyorsun. Zehirli ok gibi o lafim
GelirimAkşam bekliyorum o zaman bugün pek önemli bir bölüm değil ama Barış’ı gömmemize engel de değil
Ya sorma, Twitter'da antipatik yorumlar var. burada da galiba @Emre Ozansoy ve @vadikızı toz kondurmuyor.
Bak ben Mert'i beğeniyorum ama gıcıksa gıcık derim
Nagihan ve Hikmet'ten sonra başkalarını sinir eden ama sempatimi kazanan yeni yarışmacım Mert
yürü beee @Emre Ozansoy nasılda savunuyor adamını
Akşam burdamıyız @Dosi Zeynepcim; sizin dizide yok ; @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici
@vadikızı @Hachiko @dreamy ve Boss @Bully
Vallahi ben bilmem milattan önce antepe aşık olmuşdum... urfa köy gibiydi zaten diyarbakırda yavan gelmişdi.Paris biziz abiOlur tabi seve seve
Urfa son yıllarda çok gelişti abi yolun düşerse geldiğinde görürsün zaten. O eski halinden eser yok şimdiVallahi ben bilmem milattan önce antepe aşık olmuşdum... urfa köy gibiydi zaten diyarbakırda yavan gelmişdi.
ama en çok mardine gidemediğime üzülmüşdüm.
ama gelecem oraya ..diyarbakır belediyesinden anons yaptıracam; " nerede bizim kütük kardeş" diye
yürü beee @Emre Ozansoy nasılda savunuyor adamını
Akşam burdamıyız @Dosi Zeynepcim; sizin dizide yok ; @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici
Gelmeye çalışacağım ama söz vermiyorumyürü beee @Emre Ozansoy nasılda savunuyor adamını
Adada tek yaptığı uyumak ve dolaptakiler aşırmakÇok güzel uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?