TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Dondurma olayını şimdi izledim, evet Barış haksız. Sessiz kalması ise suçlu olduğundan.

Nisa'nın oyunda oynamaması, ardından "hadi yiyelim" demesi ne kadar saçma? Yiyememesine gram üzülmedim!

Dondurma olayını şimdi izledim, evet Barış haksız. Sessiz kalması ise suçlu olduğundan.

Nisa'nın oyunda oynamaması, ardından "hadi yiyelim" demesi ne kadar saçma? Yiyememesine gram üzülmedim!

Ayrıca Hakan, Panorma'da "Yasin ve Nisa, sabah kalkıp dolabı görmüşler, herkesin bir arada olduğu anda da Nisa "yiyelim" dedi ve Yasin - Nisa ikilisi oynuyor dedi." ve kesinlikle de haklı.

Çok leş ortam o konu @Dosi bile yazmıyor

Ay neyse aycan da cemal can da bebişlerim ikisini de istiyorum ben macun abiye yazayım bu isteğimi bir
@Forumdash
Hoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsun
@Dosi geçen sene kimsenin izlemediği Survivor'u bile izledi ama bu sene izlemiyor, izletemedim bir türlü ona
Düşün yani sen bile izliyorsun ama Dosi izlemiyor
Ben olmama rağmen 'leş ortam' dediğin yere gelmişsin

@MasacRE arada bakıyorum, sen geçen izle dedin diye. Parviz elendi soğudum. şimdi tam yine niyetlenmişken Acun değişiklikler yapmış 😱
Bu arada Nisa'nın çocukluğundan dolayi kendisi artık hep yenilsin diyeceğim biri oldu
Evrim daha sempetik geliyor bana artık gönüllülerde.

Reactions: MasacRE
Aman birer kişi değişti alt tarafı, sen de soğumaya yer arıyorsun
Olur arada öyle şeyler, Evrim Nisa'nın tırnağı olamaz

Reactions: 12.Adam and Dosi
Barış için %100 hatalı demiş Hakan. Yasin ve Nisa'da Yunus Emre'den duymuşlar Barış'ın fazla yediğini ve oynamışlar orada, mantıklı aslında. Ama burada Barış'ın yapması gereken Evrim gibi dürüst bir şekilde "Ben yedim arkadaşlar evet, özür dilerim" demesiydi ama demedi.

Reactions: Emre Ozansoy
Size iyi izlemeler ozaman. ben uzaktan izlerim

son yorum yapayım bari.
Barış umarım artık gözünüzden düşmüştür.
hadi bye
Bak bak nasıl da kaçmak için bahanesini buldu hemen, tek kelimemle bıraktı direk Survivor'u

Reactions: Dosi