TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Senin dediğini yaparsa da gönüllülerin çok güçlü olacağını bilir Acun reis
ayrıca Berkan daha iyi diyordun sen
Niye çok güçlü olsunlar, Yasin çok mu kötü, beğenmiyor musun yoksa adamının performansını
Evet Berkan çok iyi zaten ama Barış-Berkan değişikliği çok fark ettirmez, olması gereken Yasin-Berkan değişikliği

Reactions: eskici
Acun'un canlı yayını ;

Nisa'dan Sercan'a karşı pozitif anlamda tepki olmadığını ve dünkü konuşmanın Nisa'nın kendine gelmesi için yaptığını açıkladı. (yersen)

Takımlardaki denge ile alakalı bişeyler açıkladı ama onu yüklememişler. Voleybol, hentbol ve basket oyunlarını tekrardan oynatacak. Yoğun istek vardı ve not aldırdı. Cemal ve Nisa farklı takımlara gitmesin diye bir yorum okurken çok manidar bir gülüş sergiledi. İkisinden biri karşı takıma geçiyor sanırım. Aycan yorumlarında da biraz renk verdi. Radikal transferler yapmış sanırım.

Reactions: Angelica
Barış iyice kendisini bitirdi bence. Fazla yiyip hala haklı takılmaları ve hiç bir şekilde özür dilememesi çok yanlış. O takımda herkes özür dilemesini biliyor Nisa dün için, Evrim fazla yediği için özür diledi. Çok zor bişey değil. Şampiyon olamaz benim gözümde.

Adam ben yunusunkini yedim dedi ya

Yasin iyi yarışıyor ama oyun kazanma konusunda biraz başarısız
Yasin-Berkan değişikliği fazla olur

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Hırsızlık muhabbeti dönüyor, niye susuyor o zaman? Bence bir yere kadar susulur. Barış'ın çok saf ve temiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çok planlı ilerliyor.

Yok hiç sanmıyorum ama susmasına bende anlam veremiyorum konuşmalı kendini savunmalı