TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Birleşme dahil son 3-4 bölümdür Survivor kendi çizgisini bozdu iyice. Bir adamın yaşadığı platonik bir durum var ve bu durum bariz şekilde kızı rahatsız ediyor. İzleyiciler içinde de benim olduğum gibi rahatsız olan çok kişi var. O kızın bir ailesi vs olduğu unutulmuş resmen. Baskı yapılır gibi bu konular açılıyor.
Bu forumda benim Hadise'yi çok sevdiğimi çoğu kişi bilir, dün akşamki yayında aşk konusunu açması çok yanlıştı. Hadi o açtı, Acun niye TV'de yayınladı? Ek olarak youtube videolarında (resmi olan videolar) video resimleri ve video başlıkları aşırı rahatsız edici ve algı oluşturacak şekilde.
-Şimdi partiden sonra hepsi aynı otelde kaldılar. O sırada Nisa'nın bu durumlardan iyice rahatsız olmuş ihtimali olup bugünki hareketlerini bunlardan dolayı sergilemiş olma ihtimali hiç mi yok?
- O otelde birşeyler olmuş belli ve Nisa bu durumdan rahatsız olmuş.

Sercan'nın da durumu oyun sırasında böyleydi. Şu konuşma çok şey açıklıyor aslında.

Nisa oyun açıklanırken de modu düşüktü. İlk oynama muhabbeti vs de dönmemiş. Bunun üzerine algı yaratanlar da çok oldu sosyal medyada.

- Ek olarak Acun'nun Nisa'ya yüklenmesi çok büyük bir haksızlık. Senin yüzünden vs gibi kelimeler kullandı. Küfür edenlere, saldıranlara, hakaret edenlere bile bu kadar yüklenmedin, istediğin aşk reytingini alamayacağın için mi fişini kestin direkt yarışmacının. Birde destek muhabbetine girdi. Bugüne kadar Gönüllüler takımında boğazı yırtılana kadar destek veren tek yarışmacı Nisa'ydı. Bir oyunda oynamayıp destek vermedi diye ne bu tavırlar?
Bu arada Nisa'nın babasının da bu durumlardan iyice rahatsız olup acun medya ile iletişime geçtiğini belirteyim. Nisa elenirse bilin ki tamamen yapımın oyunları olacak.

- Ve ek olarak Nisa'nın ve Cemal'in duygusallığını eleştiren yorumcuları var bunların. Yarışmacı seçimlerinde yer almışlardı. Ne diye seçtiniz o zaman bu yarışmacıları? Herkes sert mizaçlı ve güçlü olmak zorunda değil ki! Bariz hak yeniyor ve yenmeye devam edecek gibi.

Ne zamandır yazmak istediğim bir şey var; Barış benchten hep destek bekliyor ama kimseye destek vermiyor. Bu arada istisnalar kaideyi bozmaz, şimdi önüme bir iki tane destek verdiği görüntü atmayın. Bende Barış'ı planlı hareketler yaparak algı yarattığını düşünen kişilerdenim.

Yeni takımlar konusunda tahminim;

Nisa ve Ardahan ünlülere - Aycan, Ezgi ve Ersin'de Gönüllülere geçecek bence.

**Aycan ve Nisa kesinlikle yer değiştirecek diğerleri olma ihtimali olanlar.
Altına imzamı atarım. Ben de birleşmeden sonra otelde bir şeylerin döndüğünü düşünenlerdenim. Partide herkes dans ederken bir ara Sercan ve Gizem, Yunus Emre ve Barış arkada konuşuyorlardı. Belki Sercan Gizem'e söyledi orada. Nisa'nın moralinin bozulmasının oyunla bir ilgisi yok çünkü oyuna geldiğinde de morali bozuktu. Evet takımına destek olmamasına ben de sinirlendim Nisa'yı sevmeme rağmen ama üstüne bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Ortada Sercan'la olan durumla ilgili bir şey olduğu belliyken insanların Evrim'i kıskandığı için, ilk oyuna çıkmadığı için küstüğünü, ilgi beklediğini yazarak algı oluşturmaya çalışanlara Sercan'ın da dün moralinin bozuk olduğunu hatırlatırım.

Belli ki bu durum Acun'un hoşuna gitmişti kendisi ve ekibi sever böyle aşk durumlarını. (Hilmicem'e aşık olan Yunan yarışmacı, Atakan-Dalaka ikilisi gibi) Youtube videolarının kapaklarından bile belli. Baktı ki burdan malzeme çıkmayacak Nisa açısından kıza yüklendiler. Turabi, Hikmet, Adem gibi bir sürü sert yarışmacıya ve çoğu zaman yarışmayan Semih'e çok az ses çıkaran biri dün Nisa gibi birinin üstüne aşırı geldi.

Bunun mevsimi çoktan geçti bile ne Haziran’ı :A sizin oralarda havalar soğuk galiba :A
Hala ateş yakıyoruz burada :A Sanırım mayısın ortalarına kadar sürücek zaten 3 yıl sonra kar yağdı ve belli süreliklerde çok yağdı kış 3 yıl sonra geldi karadenize ve gitmiyorum diyor :A :A :A İnanılmaz soğuk buralar hele akşamları :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Hala ateş yakıyoruz burada :A Sanırım mayısın ortalarına kadar sürücek zaten 3 yıl sonra kar yağdı ve belli süreliklerde çok yağdı kış 3 yıl sonra geldi karadenize ve gitmiyorum diyor :A :A :A İnanılmaz soğuk buralar hele akşamları :A
Sıcak olması gereken zamanlarda soğuk olmasını hiç sevmem işiniz zor :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Altına imzamı atarım. Ben de birleşmeden sonra otelde bir şeylerin döndüğünü düşünenlerdenim. Partide herkes dans ederken bir ara Sercan ve Gizem, Yunus Emre ve Barış arkada konuşuyorlardı. Belki Sercan Gizem'e söyledi orada. Nisa'nın moralinin bozulmasının oyunla bir ilgisi yok çünkü oyuna geldiğinde de morali bozuktu. Evet takımına destek olmamasına ben de sinirlendim Nisa'yı sevmeme rağmen ama üstüne bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Ortada Sercan'la olan durumla ilgili bir şey olduğu belliyken insanların Evrim'i kıskandığı için, ilk oyuna çıkmadığı için küstüğünü, ilgi beklediğini yazarak algı oluşturmaya çalışanlara Sercan'ın da dün moralinin bozuk olduğunu hatırlatırım.

Belli ki bu durum Acun'un hoşuna gitmişti kendisi ve ekibi sever böyle aşk durumlarını. (Hilmicem'e aşık olan Yunan yarışmacı, Atakan-Dalaka ikilisi gibi) Youtube videolarının kapaklarından bile belli. Baktı ki burdan malzeme çıkmayacak Nisa açısından kıza yüklendiler. Turabi, Hikmet, Adem gibi bir sürü sert yarışmacıya ve çoğu zaman yarışmayan Semih'e çok az ses çıkaran biri dün Nisa gibi birinin üstüne aşırı geldi.
Umarım tez zamanda bu durumdan vazgeçerler. Yoksa o kız bu koşullarda devam etmez yarışmaya. Kimse kimseyi zorla sevemez. Sevse bile böyle bir programda yer almaması gerekiyor.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama Nisa popülerken bu olaylar patladıktan sonra Acun Aycan'ı yağlayıp pohpohlamaya başladı. Bu tamamen algı operasyonu gibi artık. Nisa istediklerini vermeyince onu kötü pozisyona düşürdüler. Bu saatten sonra düzelirlerse de sırf tepki aldıkları için iyi davranırlar. Yalandan yani.

Son yıllardaki en iyi Survivor'dı (eskiler her zaman daha iyiydi) ama şu Sercan olaylarından sonra çok severek izleyemiyorum. Sırf sevdiğim yarışmacılar var diye bakıyorum.

Rüyamda Evrim ve Aycan yer değiştiriyordu. 😱
ay-olabilir-mi-oyle-bisey-lutfen-olsun-cunku_680526_m.jpg

• Güldürdün
Reactions: dreamy and eskici