- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Yanında bir de Yasin'i gönderip onun yerine de Berkan'ı alabiliyor muyuz pekiBüyük ihtimal öyle olacak gönüllülerin kızlarını biraz daha güçlendirmek adına
Yanında bir de Yasin'i gönderip onun yerine de Berkan'ı alabiliyor muyuz pekiBüyük ihtimal öyle olacak gönüllülerin kızlarını biraz daha güçlendirmek adına
Barış’ı eski takımına geri gönderip Berkan’ı alabilir gönüllülere benceYanında bir de Yasin'i gönderip onun yerine de Berkan'ı alabiliyor muyuz peki
Performans birincisi adamı ünlülere geri yollayarak takımları dengeleyemeyeceğini bilir Acun reisBarış’ı eski takımına geri gönderip Berkan’ı alabilir gönüllülere bence
Senin dediğini yaparsa da gönüllülerin çok güçlü olacağını bilir Acun reis ayrıca Berkan daha iyi diyordun senPerformans birincisi adamı ünlülere geri yollayarak takımları dengeleyemeyeceğini bilir Acun reis
Niye çok güçlü olsunlar, Yasin çok mu kötü, beğenmiyor musun yoksa adamının performansını Evet Berkan çok iyi zaten ama Barış-Berkan değişikliği çok fark ettirmez, olması gereken Yasin-Berkan değişikliğiSenin dediğini yaparsa da gönüllülerin çok güçlü olacağını bilir Acun reis ayrıca Berkan daha iyi diyordun sen
Evrim’in gidişini yüreğim kaldırmaz.
Barış iyice kendisini bitirdi bence. Fazla yiyip hala haklı takılmaları ve hiç bir şekilde özür dilememesi çok yanlış. O takımda herkes özür dilemesini biliyor Nisa dün için, Evrim fazla yediği için özür diledi. Çok zor bişey değil. Şampiyon olamaz benim gözümde.
Buradayım@Emre Ozansoy @The_Erinch @Hachiko @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully başlıyorr survivor nerdesiniz
Yunus hiç de öyle açıklamadı ama. Fazla yiyorsun topu bana atıyorsun diye röportaj verdi.Adam ben yunusunkini yedim dedi ya
Yasin iyi yarışıyor ama oyun kazanma konusunda biraz başarısız Yasin-Berkan değişikliği fazla olurNiye çok güçlü olsunlar, Yasin çok mu kötü, beğenmiyor musun yoksa adamının performansını Evet Berkan çok iyi zaten ama Barış-Berkan değişikliği çok fark ettirmez, olması gereken Yasin-Berkan değişikliği
Yunus hiç de öyle açıklamadı ama. Fazla yiyorsun topu bana atıyorsun diye röportaj verdi.
Yok yok tam ideal değişiklik olur, hiç merak etmeYasin iyi yarışıyor ama oyun kazanma konusunda biraz başarısız Yasin-Berkan değişikliği fazla olur
Hırsızlık muhabbeti dönüyor, niye susuyor o zaman? Bence bir yere kadar susulur. Barış'ın çok saf ve temiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çok planlı ilerliyor.Yunusa pek inanmadım ve de güvenmiyorum
Hırsızlık muhabbeti dönüyor, niye susuyor o zaman? Bence bir yere kadar susulur. Barış'ın çok saf ve temiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çok planlı ilerliyor.
@Emre Ozansoy @The_Erinch @Hachiko @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully başlıyorr survivor nerdesiniz