batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Efsane dörtlü bir araya gelince kaptırdık kendimizi, Barış'ı da sevmeye başladık.Ardahan'ı, Barış'ı falan ne ara destekledin yahu 😱 Benim bildiğim en başta Yasin'i Evrim'i falan seviyordun, sonra hatandan dönüp bizim tarafa geçmiştin
Hislerine güven derim.Bunun meali nedir? Bölümü izlemediğim için cidden soruyorum, düşündüğüm anlamda değildir herhalde.
Ben Nisa reisimi tutardım o finaldeAll-Star yapılsın Hakan reisim ile Nisa reisim finalde karşı karşıya gelsin, yine SMS atmam.Bu arada tarafım kesin Hakan reisim olurdu, ne final ama...
Aman o Barış'ı desteklemekten sayılmazEfsane dörtlü bir araya gelince kaptırdık kendimizi, Barış'ı da sevmeye başladık.
Nisa yı yarı yolda mı bırakırdın? Sana hiç yakıştıramadımAll-Star yapılsın Hakan reisim ile Nisa reisim finalde karşı karşıya gelsin, yine SMS atmam.Bu arada tarafım kesin Hakan reisim olurdu, ne final ama...
Ben Nisa reisimi tutardım o finaldeSMS konusunda da atarsam finalde atıyorum o da sadece 1 tane
Nisa yı yarı yolda mı bırakırdın? Sana hiç yakıştıramadım
Baba, delisi olduk o dörtlünün... Kabul et, sen de sevdin.Aman o Barış'ı desteklemekten sayılmaz
Boşuna Hainlok demiyoruz bu adamaNisa yı yarı yolda mı bırakırdın? Sana hiç yakıştıramadım
Tamam da kişisel olarak Barış'ı desteklemedim ki, sadece onların yanında olunca kanım ısındı adama o kadarBaba, delisi olduk o dörtlünün... Kabul et, sen de sevdin.
Haindam uydu sana, aramıza hoşgeldin HaindamHainlok, hainre , hainli fedai canım çekti bana birçok lakap mesela taksanız ne derdiniz? @SherlockHaindam mu Uğursuz adam mı? Bunu ilk olRak uğursuz şekliyle x li Emre telaffuz etmişti.
Lan!! Hoşbulduk hainru
Bu arada %70 falan performans odaklı, %30 da ada yaşantısı odaklı olan bu yarışmada gidip Barış şampiyon yapılırsa ortaya büyük bir mantıksızlık çıkar. İki isim arasından Cemal Can net bir şekilde hak eden taraf, Barış kazanırsa neden kazandığını kendi amansız fanları dışında kimse anlamlandıramaz ve mantıklı bulmaz.
Hainlok, hainre , hainli fedai canım çekti bana birçok lakap mesela taksanız ne derdiniz? @SherlockHaindam mu Uğursuz adam mı? Bunu ilk olaRak uğursuz şekliyle x li Emre telaffuz etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?