TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aynen öyle o yüzden atışlarda zorlanıyorlar

Reactions: MasacRE
MÜCADELEN YETER BARIŞ
Açıyorum twitter'ı popüler twitlere bakıyorum. Hepsi tam olarak bu tarzda ya resmen
Barış çok mücadele etmiş çok yorulmuş çok çileler çekmiş o yüzen o hak ediyormuş. Diğerleri de onunla beraber parkura çıkıp yorulmuyor mu yani ben anlamadım bu işi?

Reactions: dreamy and 12.Adam

Hak ediyor elbette ama Barış mücadeleyi sadece yarışarak yapmadı kumpaslara karşıda yaptı elenenlerin hangi bir Barış için kötü bişi dedi Evrim kumpas kurdular dedi daha ne olsun

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Şerlok beyciğim senin aklına da aynı isim mi geldi

Ekli dosyayı görüntüle 89431

Bu şey değil mi Utku beyciğim... Dilimin ucunda... Baş harfi "dondurma" olan şahıs...

Ya şakası bir yana orada sezon boyunca performans tablosunun üstünde yer alan Berkan var, bireyselde Sercan'la beraber şov yapan Cemal Can var... Keza sezon boyunca iyiydi... Dondurma reis şampiyon olmayı hak etmiyor ama muhtemelen olacak... Ah be milli irade, şaşırtın bizi de Berkan ve Cemal Can'ı finale taşıyın...

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Olabilir ama söylediğin tanıma iki kişi uyuyor orada
Benim görselim nasıldı?

Reactions: MasacRE
Hahah benim de aklıma dondurma geldi Şerlok beyciğim. Sıcaklardan oluyor herhalde bunlar

Berkan-Cemal Can kesinlikle olması gereken final ama Cemal Can-Barış finali kaçınılmaz gibi görünüyor. Yalnız Cemal Can'ın da sms potansiyeli çok yüksek ve üstüne performansı da üstün. O sebeple Cemo şampiyon olacak gibi geliyor bana. Barış için ikincilik bile çok fazla aslında ama oraya gelişini engellemek çok zor.