Hazem
Favori Üye
Hayır 5 dedi. Berkan dışında birisi kazanırsa bir oyun daha oynanacak onu 3 olan kazanacak.Final'de 3 olan kazanacak 5 değil.
Bugünkü oyunu fazla zorlu yapmışlar ya. İki oyunda mahvoldu adamlar. Daha bunun final kısmı var bir de. Orada arka arkaya aynı kişiler çıkacak 5'e ulaşana kadar. Hem aşırı yorulacaklar şimdi bir de en son eleme olacakmış. Sms için de fazla vakit kalmaz gibi duruyor bu durumda.
Onu diyorum işte.Hayır 5 dedi. Berkan dışında birisi kazanırsa bir oyun daha oynanacak onu 3 olan kazanacak.
Ben final derken bundan sonraki turu kastettim ya. O kısım da çok zor olacak zaten. Bir de üstüne Cemal kazanırsa finali devam da edecek.Onu diyorum işte.
Cemo yendi Barış'ı. Barış yine çok güzel yenildi. Bunun için hemen 4373464 tane twit 194373464 tane de oy atmalıyız Barış'a
İzliyor musun Şerlok beyciğim, herkes saldı galiba yarışmayıUtku “kudurtucu” beyciğim.
MÜCADELEN YETER BARIŞCemo yendi Barış'ı. Barış yine çok güzel yenildi. Bunun için hemen 4373464 tane twit 194373464 tane de oy atmalıyız Barış'a
Açıyorum twitter'ı popüler twitlere bakıyorum. Hepsi tam olarak bu tarzda ya resmen Barış çok mücadele etmiş çok yorulmuş çok çileler çekmiş o yüzen o hak ediyormuş. Diğerleri de onunla beraber parkura çıkıp yorulmuyor mu yani ben anlamadım bu işi?MÜCADELEN YETER BARIŞ
Açıyorum twitter'ı popüler twitlere bakıyorum. Hepsi tam olarak bu tarzda ya resmen Barış çok mücadele etmiş çok yorulmuş çok çileler çekmiş o yüzen o hak ediyormuş. Diğerleri de onunla beraber parkura çıkıp yorulmuyor mu yani ben anlamadım bu işi?
İzliyor musun Şerlok beyciğim, herkes saldı galiba yarışmayı
Baş harfi alfabenin ikinci harfi mi? 😂Şerlok beyciğim senin aklına da aynı isim mi geldi
Ekli dosyayı görüntüle 89431
Şerlok beyciğim senin aklına da aynı isim mi geldi
Ekli dosyayı görüntüle 89431
Olabilir ama söylediğin tanıma iki kişi uyuyor oradaBaş harfi alfabenin ikinci harfi mi? 😂
Olabilir ama söylediğin tanıma iki kişi uyuyor orada
Benim görselim nasıldı?Bu şey değil mi Utku beyciğim... Dilimin ucunda... Baş harfi "dondurma" olan şahıs...
Ekli dosyayı görüntüle 89435
Ya şakası bir yana orada sezon boyunca performans tablosunun üstünde yer alan Berkan var, bireyselde Sercan'la beraber şov yapan Cemal Can var... Keza sezon boyunca iyiydi... Dondurma reis şampiyon olmayı hak etmiyor ama muhtemelen olacak... Ah be milli irade, şaşırtın bizi de Berkan ve Cemal Can'ı finale taşıyın...
Hahah benim de aklıma dondurma geldi Şerlok beyciğim. Sıcaklardan oluyor herhalde bunlarBu şey değil mi Utku beyciğim... Dilimin ucunda... Baş harfi "dondurma" olan şahıs...
Ekli dosyayı görüntüle 89435
Ya şakası bir yana orada sezon boyunca performans tablosunun üstünde yer alan Berkan var, bireyselde Sercan'la beraber şov yapan Cemal Can var... Keza sezon boyunca iyiydi... Dondurma reis şampiyon olmayı hak etmiyor ama muhtemelen olacak... Ah be milli irade, şaşırtın bizi de Berkan ve Cemal Can'ı finale taşıyın...
Sen de güzel tanımladın evetBenim görselim nasıldı?