Benim için mavi o
Bu arada Anıl nasıl giriyor bu tabloya onu da anlamadım. Sadece o sene bile Anıl'dan iyi kaç tane yarışmacı vardı. Diğer seneleri saymıyorum bile
Benim için mavi o
Anılıda ne ezmeye çalışmışlardı... Hakan da dahil... 8 kişi yazmışdı çocuğu..Benim için mavi oYapacak bir şey yok, daha önce de dedim bu performansı daha önce göstermesi gerekiyordu. Çünkü bu sistemde hiç dokunulmazlık kaybetmemesi gerekiyordu o da imkansız gibi bir şey artık
Bu arada Anıl nasıl giriyor bu tabloya onu da anlamadım. Sadece o sene bile Anıl'dan iyi kaç tane yarışmacı vardı. Diğer seneleri saymıyorum bile
Anıl benim sevdiğim isimlerdendi ama bu kadar yüksek bir galibiyet elde etti diye kalmamış aklımda. Turabi, Hilmicem, Nagihan, Sema, Damla falan bir sürü isim vardı yani o sene sonuçtaAnılıda ne ezmeye çalışmışlardı... Hakan da dahil... 8 kişi yazmışdı çocuğu..
Füze
çocuk çok örselendi..Anıl benim sevdiğim isimlerdendi ama bu kadar yüksek bir galibiyet elde etti diye kalmamış aklımda. Turabi, Hilmicem, Nagihan, Sema, Damla falan bir sürü isim vardı yani o sene sonuçta
Abi sen diğer Anıl ile mi karıştırdın acaba ya, o kadar kişi üstüne gitme durumu falan olmadı bence bu Anıl'ın ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şeyçocuk çok örselendi..
annem çok severdibende sevmezdim
Acun işini şansa bırakmamış, favorilerini finale çıkarabilme adına güzel sistem.Benim için mavi oYapacak bir şey yok, daha önce de dedim bu performansı daha önce göstermesi gerekiyordu. Çünkü bu sistemde hiç dokunulmazlık kaybetmemesi gerekiyordu o da imkansız gibi bir şey artık
anıl tetik sezonunu izlemedim.Abi sen diğer Anıl ile mi karıştırdın acaba ya, o kadar kişi üstüne gitme durumu falan olmadı bence bu Anıl'ın ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şey
Şimdi hatırladım bir şeyler evet, ilk başlardaydı sanırım. Sonradan değişmişti tabi durumlar. Bu takım çok güçsüz kalınca diğer takımdan takviye yapılmıştı, sonra uçuşa geçmişti takım
Nagihan Acuna yalvarmıştı,Cumaliyi diğer takıma alın diyeŞimdi hatırladım bir şeyler evet, ilk başlardaydı sanırım. Sonradan değişmişti tabi durumlar. Bu takım çok güçsüz kalınca diğer takımdan takviye yapılmıştı, sonra uçuşa geçmişti takım
Bu vakitte forumda ne işin var?Şimdi hatırladım bir şeyler evet, ilk başlardaydı sanırım. Sonradan değişmişti tabi durumlar. Bu takım çok güçsüz kalınca diğer takımdan takviye yapılmıştı, sonra uçuşa geçmişti takım
Zaten kime sorsan Acun'un favorisi kim diye. Direkt karşı tarafı söyleyecektirAcun işini şansa bırakmamış, favorilerini finale çıkarabilme adına güzel sistem.
Twitterda paylaşılıyor bu aralar, shop da olabilir tabii.
Bu 8 kişi yazdıkları zaman diğerleri geldikten sonraydı o zaman ha. Ayrıntılar gitmiş bende, o kadarını hatırlamıyorum. Sen söyledikçe geliyor bir şeylerNagihan Acuna yalvarmıştı,Cumaliyi diğer takıma alın diye
Sonra Anılı eleştirmişlerdi Damla Murat falan ayakçılığını yapıyor diye falan.
Arada yapıyorum böyle çılgınlıklarBu vakitte forumda ne işin var?
Köşene çekilmiş gibi görünmüyorsun, sen de forumdasın şu an
24 saat yoktum amaKöşene çekilmiş gibi görünmüyorsun, sen de forumdasın şu an
Ben de kullandım oylarımı. Sonra baktım şöyle bir etrafa, yine Survivor dışında hiçbir şey ilgimi çekmedi24 saat yoktum ama
2 gündür geceleride yokum.
@The_Erinch 'in etkinliği için oy kullanmaya geldim. Malum 1 günlük yapmakta
Foruma gelsemde fazla çene çalmıyorum.
Etrafta konularımı görmüyorsan demek ki köşemdeyim
Bana hediye ile gelmeni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?