TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne Nisa'sı kardeşim... Sercan reis elenmese Adem'i geçecekmiş... @Maskeli Fedai

Ecov7ooXoAIAqVB
Benim için mavi o :A Yapacak bir şey yok, daha önce de dedim bu performansı daha önce göstermesi gerekiyordu. Çünkü bu sistemde hiç dokunulmazlık kaybetmemesi gerekiyordu o da imkansız gibi bir şey artık :A

Bu arada Anıl nasıl giriyor bu tabloya onu da anlamadım. Sadece o sene bile Anıl'dan iyi kaç tane yarışmacı vardı. Diğer seneleri saymıyorum bile :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Benim için mavi o :A Yapacak bir şey yok, daha önce de dedim bu performansı daha önce göstermesi gerekiyordu. Çünkü bu sistemde hiç dokunulmazlık kaybetmemesi gerekiyordu o da imkansız gibi bir şey artık :A

Bu arada Anıl nasıl giriyor bu tabloya onu da anlamadım. Sadece o sene bile Anıl'dan iyi kaç tane yarışmacı vardı. Diğer seneleri saymıyorum bile :A
Anılıda ne ezmeye çalışmışlardı... Hakan da dahil... 8 kişi yazmışdı çocuğu..
Füze :D

Anılıda ne ezmeye çalışmışlardı... Hakan da dahil... 8 kişi yazmışdı çocuğu..
Füze :D
Anıl benim sevdiğim isimlerdendi ama bu kadar yüksek bir galibiyet elde etti diye kalmamış aklımda. Turabi, Hilmicem, Nagihan, Sema, Damla falan bir sürü isim vardı yani o sene sonuçta :A

Acun işini şansa bırakmamış, favorilerini finale çıkarabilme adına güzel sistem. :A

Twitterda paylaşılıyor bu aralar, shop da olabilir tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Şimdi hatırladım bir şeyler evet, ilk başlardaydı sanırım. Sonradan değişmişti tabi durumlar. Bu takım çok güçsüz kalınca diğer takımdan takviye yapılmıştı, sonra uçuşa geçmişti takım :A
Nagihan Acuna yalvarmıştı,Cumaliyi diğer takıma alın diye :)

Sonra Anılı eleştirmişlerdi Damla Murat falan ayakçılığını yapıyor diye falan.

Acun işini şansa bırakmamış, favorilerini finale çıkarabilme adına güzel sistem. :A

Twitterda paylaşılıyor bu aralar, shop da olabilir tabii. :A
Zaten kime sorsan Acun'un favorisi kim diye. Direkt karşı tarafı söyleyecektir :A Kimse Acun'un kendi adamlarını desteklediğini düşünmüyor :A

Galibiyet sayısı oynanan oyunla da alakalı tabi. Galibiyet yüzdesi daha önemli bence. Orada da Sercan bu sene birinciliğe çıktı ama diğer senelerde vardır yine o civarda isimler :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Nagihan Acuna yalvarmıştı,Cumaliyi diğer takıma alın diye :)

Sonra Anılı eleştirmişlerdi Damla Murat falan ayakçılığını yapıyor diye falan.
Bu 8 kişi yazdıkları zaman diğerleri geldikten sonraydı o zaman ha. Ayrıntılar gitmiş bende, o kadarını hatırlamıyorum. Sen söyledikçe geliyor bir şeyler :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Köşene çekilmiş gibi görünmüyorsun, sen de forumdasın şu an :A
24 saat yoktum ama :A
2 gündür geceleride yokum.
@The_Erinch 'in etkinliği için oy kullanmaya geldim. Malum 1 günlük yapmakta :A
Foruma gelsemde fazla çene çalmıyorum.
Etrafta konularımı görmüyorsan demek ki köşemdeyim :A
Bana hediye ile gelmeni bekliyorum :A

24 saat yoktum ama :A
2 gündür geceleride yokum.
@The_Erinch 'in etkinliği için oy kullanmaya geldim. Malum 1 günlük yapmakta :A
Foruma gelsemde fazla çene çalmıyorum.
Etrafta konularımı görmüyorsan demek ki köşemdeyim :A
Bana hediye ile gelmeni bekliyorum :A
Ben de kullandım oylarımı. Sonra baktım şöyle bir etrafa, yine Survivor dışında hiçbir şey ilgimi çekmedi :A O yüzden kaçabilirim yavaş yavaş :A

Yine ne hediyesi ya, yeni kulübe mi girdin ne yaptın :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi