Final salı değil miydi ya pazartesi günüymüşüz.
Salı günü değil mi ya? Ben de öyle biliyorum.
Salı günü değil mi ya? Ben de öyle biliyorum.
Bu sene final ikiye bölüneceği için ve ilk bölümü Pazartesi olacağı için öyle dedi. Şampiyon'un belli olacağı gün Salı olacak.Pazartesimi ama Salı demişti Acun ne yapıyor bu herif ya
Finali iki gün yapmak saçmalıktan başka bir şey değil ilk gün çok boş geçecekBu sene final ikiye bölüneceği için ve ilk bölümü Pazartesi olacağı için öyle dedi. Şampiyon'un belli olacağı gün Salı olacak.
Elde fazla vtr varmış bu sene öyle dedi Acun.Finali iki gün yapmak saçmalıktan başka bir şey değil ilk gün çok boş geçecek
Hahah Yasin yine kurtardı. Kaç haftadır elenmesini beklediğimiz adam şampiyon olacak bu gidişle @eskici @Maskeli Fedai @Bully
O zaman bu hafta Elif için gelsin... @Dosi @Sherlock
Bu senenin final dörtlüsü görseli budur.Şu tipe bakar mısınız Utku beyciğim... Senin ne işin var orada ya... Kadın bir yarışmacının olmadığı final dörtlüsü mü olur, Acun göreve... @eskici Sercan bile daha iyi dururdu şu karede. @Bully @Maskeli Fedai Nisa reisim ise muazzam olurdu, harika olurdu, olağanüstü olurdu ancak Sercan'ın gücünün 120 olduğu haftaya denk geldi kendisi.
Parantez içi reis, sakın tek bir kelime daha etme...
Ekli dosyayı görüntüle 89354
Finaldeki tek mavi Yasin. Yasin'i çıkarıp Nisa'yı koy oraya. En yükseğinden 4 tane kırmızılı bir final dörtlüsü olurBu senenin final dörtlüsü görseli budur.
Boş işler işteElde fazla vtr varmış bu sene öyle dedi Acun.
Ne Nisa'sı kardeşim... Sercan reis elenmese Adem'i geçecekmiş... @Maskeli FedaiFinaldeki tek mavi Yasin. Yasin'i çıkarıp Nisa'yı koy oraya. En yükseğinden 4 tane kırmızılı bir final dörtlüsü olur