- Reaksiyon puanı
- 59,645
- Puanı
- 1,060
Totem yapıyordum.4 ay boyunca Sercan'ın adını ağzına almadın be
Benim desteklediklerim Nisa-Cemal-Berkan. Cemal'i şampiyon yapacağız sen de ağlayacaksın
Berbat seçimler.
Totem yapıyordum.4 ay boyunca Sercan'ın adını ağzına almadın be
Benim desteklediklerim Nisa-Cemal-Berkan. Cemal'i şampiyon yapacağız sen de ağlayacaksın
Sercan gider Barış'ı söyler, elenir..
Sercan reis yargı dağıtmaya devam edecek.Reisim bugün de kazanacaktır.. (Kazanmasa iyi de neyse..)
O kadar akılsız olmadığını düşünüyorum Sercan'ınSercan gider Barış'ı söyler, elenir..
İlk paragraf için yav he he diyorum sadeceTotem yapıyordum.
Berbat seçimler.Birini eledik kaldı 2, sırada yaverko var.
Sercan kazanırsa Yasin’i söyleyecek, diğerleri kazanırsa Elif’i söyleyecekler.Yani rahat olun, Sercan her türlü son dörde kalır bu saatten sonra.
Belli olmaz kimin kimi söyleyeceğiSercan kazanırsa azıcık aklı varsa Yasin'i söyler
Belli olmaz kimin kimi söyleyeceğibana bu hafta Sercan gidici gibi geliyor
Belli olmaz kimin kimi söyleyeceğibana bu hafta Sercan gidici gibi geliyor
Acun kollamayı bıraktı onuDemek ki Sercan kalacak, sana kalsa en son Evrim şampiyon olmuştu.@MasacRE
Evrim elensin diye totem yapıyordum o zamanlarDemek ki Sercan kalacak, sana kalsa en son Evrim şampiyon olmuştu.@MasacRE
Hahahahaha.O kadar akılsız olmadığını düşünüyorum Sercan'ın
İlk paragraf için yav he he diyorum sadece
Seçimlerimin hepsi harika. Berkan ilk 4, Cemal şampiyon Nisa reisim de gönüllerin şampiyonu olacak
(Sercan ilk dörde giremeden elendi)Hahahahaha.
Sercan final koltuğuna oturdu bile, diğer koltuk için Barış ve Cemal yesinler birbirlerini.
ÇOK BEKLERSİN KÜTÜK!(Sercan ilk dörde giremeden elendi)
Bu performansı daha önceden göstermiş olsaydı oyu çok yüksek olurdu ama büyük sms'te çok büyük bir oyu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden iki hafta içinde uğurluyoruz kendisiniÇOK BEKLERSİN KÜTÜK!
Önümüzdeki 2 hafta Yasin ve Elif'i eler, sonra final zaten. Orda yapacak şovunu.Bu performansı daha önceden göstermiş olsaydı oyu çok yüksek olurdu ama büyük sms'te çok büyük bir oyu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden iki hafta içinde uğurluyoruz kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?