- Reaksiyon puanı
- 59,646
- Puanı
- 1,060
Totem yapıyordum.4 ay boyunca Sercan'ın adını ağzına almadın be
Benim desteklediklerim Nisa-Cemal-Berkan. Cemal'i şampiyon yapacağız sen de ağlayacaksın![]()
Berbat seçimler.
Totem yapıyordum.4 ay boyunca Sercan'ın adını ağzına almadın be
Benim desteklediklerim Nisa-Cemal-Berkan. Cemal'i şampiyon yapacağız sen de ağlayacaksın![]()
Sercan gider Barış'ı söyler, elenir..
Sercan reis yargı dağıtmaya devam edecek.Reisim bugün de kazanacaktır.. (Kazanmasa iyi de neyse..)
O kadar akılsız olmadığını düşünüyorum Sercan'ınSercan gider Barış'ı söyler, elenir..
İlk paragraf için yav he he diyorum sadeceTotem yapıyordum.
Berbat seçimler.Birini eledik kaldı 2, sırada yaverko var.
![]()
Sercan kazanırsa Yasin’i söyleyecek, diğerleri kazanırsa Elif’i söyleyecekler.Yani rahat olun, Sercan her türlü son dörde kalır bu saatten sonra.
![]()
Belli olmaz kimin kimi söyleyeceğiSercan kazanırsa azıcık aklı varsa Yasin'i söyler![]()
Belli olmaz kimin kimi söyleyeceğibana bu hafta Sercan gidici gibi geliyor
![]()
Belli olmaz kimin kimi söyleyeceğibana bu hafta Sercan gidici gibi geliyor
![]()
Acun kollamayı bıraktı onuDemek ki Sercan kalacak, sana kalsa en son Evrim şampiyon olmuştu.@MasacRE
Evrim elensin diye totem yapıyordum o zamanlarDemek ki Sercan kalacak, sana kalsa en son Evrim şampiyon olmuştu.@MasacRE
Hahahahaha.O kadar akılsız olmadığını düşünüyorum Sercan'ın
İlk paragraf için yav he he diyorum sadece
Seçimlerimin hepsi harika. Berkan ilk 4, Cemal şampiyon Nisa reisim de gönüllerin şampiyonu olacak![]()
(Sercan ilk dörde giremeden elendi)Hahahahaha.
Sercan final koltuğuna oturdu bile, diğer koltuk için Barış ve Cemal yesinler birbirlerini.![]()
ÇOK BEKLERSİN KÜTÜK!(Sercan ilk dörde giremeden elendi)
Bu performansı daha önceden göstermiş olsaydı oyu çok yüksek olurdu ama büyük sms'te çok büyük bir oyu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden iki hafta içinde uğurluyoruz kendisiniÇOK BEKLERSİN KÜTÜK!
Önümüzdeki 2 hafta Yasin ve Elif'i eler, sonra final zaten. Orda yapacak şovunu.Bu performansı daha önceden göstermiş olsaydı oyu çok yüksek olurdu ama büyük sms'te çok büyük bir oyu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden iki hafta içinde uğurluyoruz kendisini![]()