Bence sen anlamıyorsun ama neyse![]()
Ben Barıştan bahsetmedim orda potada görmek istediğim isimden bahsederek inşallah doğrudur dedim ama karşımda anlamayanlar olunca işte
Bence sen anlamıyorsun ama neyse![]()
Ben Barıştan bahsetmedim orda potada görmek istediğim isimden bahsederek inşallah doğrudur dedim ama karşımda anlamayanlar olunca işte
Puzzle varsa Sercan yoktur. Bugün de Cemo reis kazanacak
Reisimle Cemal'in bir arada olduğu görseli ayarlamıştın. Biz onu kullanalım bari Şerlok beyciğimAha gelmişler yine, biz de reisim görseli atamıyoruz ki artık... @MasacRE
Aha gelmişler yine, biz de reisim görseli atamıyoruz ki artık... @MasacRE
Siz elendiniz kardeşim. Sercan Yıldırım şampiyonluğa yürüyor...Puzzle varsa Sercan yoktur. Bugün de Cemo reis kazanacak![]()
Ya kardeşim sen Sercan'a gelene kadar 434661 tane yarışmacı değiştirdin. Sanki Survivor'un başından beri Sercan'ı destekliyormuş gibi yapma banaSiz elendiniz kardeşim. Sercan Yıldırım şampiyonluğa yürüyor...
Bugün 6.dokunulmazlığımızı kazanıyoruz...
Ağla kütükYa kardeşim sen Sercan'a gelene kadar 434661 tane yarışmacı değiştirdin. Sanki Survivor'un başından beri Sercan'ı destekliyormuş gibi yapma bana![]()
4 ay boyunca Sercan'ın adını ağzına almadın beAğla kütükNasıl da eledik ama Nisa reisinizi
Mert-Sercan işte, desteklediğim isimler gayet tutarlı.![]()
Reisim bugün de kazanacaktır.. (Kazanmasa iyi de neyse..)
Neden kazanmasa iyi 😱Reisim bugün de kazanacaktır.. (Kazanmasa iyi de neyse..)
Reisim bugün de kazanacaktır.. (Kazanmasa iyi de neyse..)
Potaya Yasin veya Elif’in girmesi lazım yoksa Sercan elenecekNeden kazanmasa iyi 😱
Potaya Yasin veya Elif’in girmesi lazım yoksa Sercan elenecek![]()
Sercan kazanırsa azıcık aklı varsa Yasin'i söylerPotaya Yasin veya Elif’in girmesi lazım yoksa Sercan elenecek![]()
Neden kazanmasa iyi 😱
Sercan gider Barış'ı söyler, elenir..Lan onu da mı sattın...