TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yakınlık Sercan bu dörtlüyü teker teker dağıtırken Cemal'i ödüle alması ve Cemal'in de onlarla beraber gülüp eğlenmesinde. Ben yakıştıramadım bu durumu. Ben olsaydım o durumda gitmezdim onlarla mesela.
Gitmeme lüksü yok. Kural gereği mecbur gidecek artı orda en iyi arkadaşı Yasin var. Onunla eğlendi genelde. Yasin olmasaydı hak verirdim. Ödülde bile hep Nisa'dan söz etti

Olay o değil. Olay şu
Nisa: ben kimle kötüysem arkadaşımda öyle olsun kafasında.
Cemal Can onun için kaç kere karşıdakilerle pazarlık yaptı. Herzaman kızın yanında oldu. Nisa bir hamlede hemen siliyor @Sherlock @dreamy
Evet ben de böyle düşünüyorum. Zamanında arka planda erkekleri dolduruşlarına şahit olmuştuk birkaç kez...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Diyorum özellikle oylama ve takım meselelerine aşırı müdahale ediyor. 3 gün üst üste farklı parkur farklı atış var, oyüzden ona göre yapıldı diyemem. Geçen hafta Cemal Can aldı ama hiç bir şekilde ona göre demedik. Hep aynı stil atış olsa hak veririm
Parkurlara da müdahale ediyor ya, her şeyde müdahelesi var. Ama ne olursa olsun birinden birini kazanmaları lazımdı en azından o ayrı.

Bir de ben Acun Sercan'a bayılıyor, onu tutuyor falan demiyorum. Şu an şöyle bir durum var. Kalan yarışmacılara bakınca Sercan ile Elif diğerlerine karşı tek kaldı. Bütün ağırlık o tarafa kaydı. Sercan'ın da SMS'i düşük bence o yüzden tek başına savaşıp hepsini devirmesi ve gidebildiği yere kadar gitmesi güzel bir hikaye. Ben bu şekilde düşünerek Sercan'ın kazanması istendi diye düşünüyorum.

Gitmeme lüksü yok. Kural gereği mecbur gidecek artı orda en iyi arkadaşı Yasin var. Onunla eğlendi genelde. Yasin olmasaydı hak verirdim. Ödülde bile hep Nisa'dan söz etti
Sabriye'yi ben de söyleyecektim o gitmedi mesela. Ha sonradan öyle bir kural geldiyse de ne olursa olsun gitmek zorunda kalsa da en azından bu kadar mutlu olmak zorunda değildi yani.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Parkurlara da müdahale ediyor ya, her şeyde müdahelesi var. Ama ne olursa olsun birinden birini kazanmaları lazımdı en azından o ayrı.

Bir de ben Acun Sercan'a bayılıyor, onu tutuyor falan demiyorum. Şu an şöyle bir durum var. Kalan yarışmacılara bakınca Sercan ile Elif diğerlerine karşı tek kaldı. Bütün ağırlık o tarafa kaydı. Sercan'ın da SMS'i düşük bence o yüzden tek başına savaşıp hepsini devirmesi ve gidebildiği yere kadar gitmesi güzel bir hikaye. Ben bu şekilde düşünerek Sercan'ın kazanması istendi diye düşünüyorum.

Ya Utku beyciğim büyük SMS öncesi gitti Sercan'ı kahraman ilan etti, Nisa'yı linçlettirdi. Sonra ses kaydı falan ortaya çıktı iş işten geçtikten sonra. Bu yarışmada Acun ne isterse o oluyor, en başından beri söylüyorum bunu. Bugün parkuru değiştirmiş, ilk kez oynuyorlarmış bu parkurda. Madem böyle bir lüksü var dokunulmazlık için neden hiç kullanmadı bunu? Veya tamamen puzzle odaklı bir oyun oluşturmak çok mu zor, Dominik'te AVM'ye gitmişti yarışmacılar pandeminin ortasında.

Olabilir Şerlok beyciğim. Cemal zaten herkesle iyi geçineyim, aman kimseyle aram bozulmasın adamı. O özelliği daha önce de dikkatimi çekmişti. Şimdi sıkıntılı bir süreç oluşurken de destek göstermediyse oradan bir sıkıntı olmuştur.

O konseyde sesini çıkarmadığı zaman az buçuk belli olmuştu bu durum bence de Utku beyciğim, katılıyorum. Bu arada ödüle gitmeme lüksü de vardır bence, en azından orada belirtse o an sunucu kimse artık Sercan'dan değişiklik yapmasını ister çok zor değil. :D

Ya Utku beyciğim büyük SMS öncesi gitti Sercan'ı kahraman ilan etti, Nisa'yı linçlettirdi. Sonra ses kaydı falan ortaya çıktı iş işten geçtikten sonra. Bu yarışmada Acun ne isterse o oluyor, en başından beri söylüyorum bunu. Bugün parkuru değiştirmiş, ilk kez oynuyorlarmış bu parkurda. Madem böyle bir lüksü var dokunulmazlık için neden hiç kullanmadı bunu? Veya tamamen puzzle odaklı bir oyun oluşturmak çok mu zor, Dominik'te AVM'ye gitmişti yarışmacılar pandeminin ortasında.
Aynen öyle Şerlok beyciğim. Yani dokunulmazlıklar mesela iki oyun oynadığında çoğunlukla bir Ünlüler bir Gönüllüler kazanırdı. Bu hafta da Sercan ne kadar iyi durumda olursa olsun o potaya Sercan'ı koydurtmayı bilirdi Acun isteseydi.

Olay o değil. Olay şu
Nisa: ben kimle kötüysem arkadaşımda öyle olsun kafasında.
Cemal Can onun için kaç kere karşıdakilerle pazarlık yaptı. Herzaman kızın yanında oldu. Nisa bir hamlede hemen siliyor @Sherlock @dreamy

Buna katılmıyorum, dediğim gibi orada tek hamlelik bir durum yoktur. Artı Cemal Can en yakın arkadaşı, diğer yarışmacıların hiçbirinin arası Cemal Can ile Nisa kadar iyi olmadı hiçbir zaman. Cemal Can'ın orada mesafeli durması gereken tek kişi var, Sercan. Bak ikinci bir isim yok. Bu duruma Nisa'nın tepki göstermesi çok doğal, belki de o Sercan meselesi yüzünden bugün elenecek. :D Olaya bu açıdan bakmak lazım.

Üzülerek söylüyorum.Önümüze ne koyarlarsa izlemek zorunda kalıyoruz.Senaryosu aşağı yukarı belli.

• Beğendim
Reactions: Sherlock