Olabilir Şerlok beyciğim. Cemal zaten herkesle iyi geçineyim, aman kimseyle aram bozulmasın adamı. O özelliği daha önce de dikkatimi çekmişti. Şimdi sıkıntılı bir süreç oluşurken de destek göstermediyse oradan bir sıkıntı olmuştur.Hem o hem de Sercan'la alakalı mevzuların ilk konuşulduğu konseyde sessiz kalmıştı Cemal Can, onun da etkisi vardır bence Utku beyciğim. Gerçi o konseyde "hem Cemal Can, hem de Nisa konuştu ama kesmişler bazı kısımları" deniyor ama bilemiyorum o kadarını. Gizem'in bile bildiği mevzuları Cemal Can hayli hayli biliyordur, o yüzden o konseyde konuşmaması cidden mantıksız oluyor.
Yasin'in hala orada olması skandal ya, zaten ite kaka bireysele kalmıştı o. Son hafta bir anda SMS'i fırlamıştı falan diye hatırlıyorum, performansı zaten hiç çok iyi olmadı hak etmiyor buraları artık.
@Araf da böyle s***** et diye sövmüştü bir zamanlar
Olay o değil. Olay şuOlabilir Şerlok beyciğim. Cemal zaten herkesle iyi geçineyim, aman kimseyle aram bozulmasın adamı. O özelliği daha önce de dikkatimi çekmişti. Şimdi sıkıntılı bir süreç oluşurken de destek göstermediyse oradan bir sıkıntı olmuştur.
Yakınlık nerde? Hem niye düşman kesilsin ?Sercan'la yakın olması doğru mu sence şu an Cemal Can'ın?
Instagram'a girmeyi an itibari ile bıraktım... Gereksizler ile dolmuş platform, yazık.
Bari sen yapma ya. Sercan en başında kendimi veremiyorum dedi. Dünkü konsey sonrası normal. Geçen hafta da öyle olmuştu.Sercan'ın şu son 3 gündeki performansından eser yok. Parkurlar kimin kazanması isteniyorsa ona göre ayarlanıyor işte.
Ya bu zamana kadar siz demiyor muydunuz Acun müdahele ediyor Survivor'a diye. Şimdi işinize gelmedi mi? Bak Sercan çok iyi performans gösterdi ona lafım yok ama Acun istese o dokunulmazlıklardan birini kazandırmazdı Sercan'a.Bari sen yapma ya. Sercan en başında kendimi veremiyorum dedi. Dünkü konsey sonrası normal. Geçen hafta da öyle olmuştu.
Yakınlık Sercan bu dörtlüyü teker teker dağıtırken Cemal'i ödüle alması ve Cemal'in de onlarla beraber gülüp eğlenmesinde. Ben yakıştıramadım bu durumu. Ben olsaydım o durumda gitmezdim onlarla mesela.Yakınlık nerde? Hem niye düşman kesilsin ?
Ah be Cemal.
Diyorum özellikle oylama ve takım meselelerine aşırı müdahale ediyor. 3 gün üst üste farklı parkur farklı atış var, oyüzden ona göre yapıldı diyemem. Geçen hafta Cemal Can aldı ama hiç bir şekilde ona göre demedik. Hep aynı stil atış olsa hak veririmYa bu zamana kadar siz demiyor muydunuz Acun müdahele ediyor Survivor'a diye. Şimdi işinize gelmedi mi? Bak Sercan çok iyi performans gösterdi ona lafım yok ama Acun istese o dokunulmazlıklardan birini kazandırmazdı Sercan'a.