TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oha Cemal'in omuzu ağrıdı herkes yanında ama Nisa oturduğu yerden kılını bile kıpırdatmadı 😱 @MasacRE @Sherlock
Araları kötüydü zaten, hissediliyordu bir süredir. Yine de yanına gitmeliydi tabi reisim. Şu an iyi gibiler yalnız, yine bağırıp çağırıyor benimki cemalingooo diye :A

Hem o hem de Sercan'la alakalı mevzuların ilk konuşulduğu konseyde sessiz kalmıştı Cemal Can, onun da etkisi vardır bence Utku beyciğim. Gerçi o konseyde "hem Cemal Can, hem de Nisa konuştu ama kesmişler bazı kısımları" deniyor ama bilemiyorum o kadarını. Gizem'in bile bildiği mevzuları Cemal Can hayli hayli biliyordur, o yüzden o konseyde konuşmaması cidden mantıksız oluyor.

Yasin'in hala orada olması skandal ya, zaten ite kaka bireysele kalmıştı o. Son hafta bir anda SMS'i fırlamıştı falan diye hatırlıyorum, performansı zaten hiç çok iyi olmadı hak etmiyor buraları artık.
Olabilir Şerlok beyciğim. Cemal zaten herkesle iyi geçineyim, aman kimseyle aram bozulmasın adamı. O özelliği daha önce de dikkatimi çekmişti. Şimdi sıkıntılı bir süreç oluşurken de destek göstermediyse oradan bir sıkıntı olmuştur.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Olabilir Şerlok beyciğim. Cemal zaten herkesle iyi geçineyim, aman kimseyle aram bozulmasın adamı. O özelliği daha önce de dikkatimi çekmişti. Şimdi sıkıntılı bir süreç oluşurken de destek göstermediyse oradan bir sıkıntı olmuştur.
Olay o değil. Olay şu
Nisa: ben kimle kötüysem arkadaşımda öyle olsun kafasında.
Cemal Can onun için kaç kere karşıdakilerle pazarlık yaptı. Herzaman kızın yanında oldu. Nisa bir hamlede hemen siliyor @Sherlock @dreamy

• Beğendim
Reactions: dreamy
Olay o değil. Olay şu
Nisa: ben kimle kötüysem arkadaşımda öyle olsun kafasında.
Cemal Can onun için kaç kere karşıdakilerle pazarlık yaptı. Herzaman kızın yanında oldu. Nisa bir hamlede hemen siliyor @Sherlock @dreamy
Sercan'la yakın olması doğru mu sence şu an Cemal Can'ın?

Sercan'ın şu son 3 gündeki performansından eser yok. Parkurlar kimin kazanması isteniyorsa ona göre ayarlanıyor işte.

• Harika
Reactions: Özgür
Bari sen yapma ya. Sercan en başında kendimi veremiyorum dedi. Dünkü konsey sonrası normal. Geçen hafta da öyle olmuştu.
Ya bu zamana kadar siz demiyor muydunuz Acun müdahele ediyor Survivor'a diye. Şimdi işinize gelmedi mi? Bak Sercan çok iyi performans gösterdi ona lafım yok ama Acun istese o dokunulmazlıklardan birini kazandırmazdı Sercan'a.

Yakınlık nerde? Hem niye düşman kesilsin ?
Yakınlık Sercan bu dörtlüyü teker teker dağıtırken Cemal'i ödüle alması ve Cemal'in de onlarla beraber gülüp eğlenmesinde. Ben yakıştıramadım bu durumu. Ben olsaydım o durumda gitmezdim onlarla mesela.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ya bu zamana kadar siz demiyor muydunuz Acun müdahele ediyor Survivor'a diye. Şimdi işinize gelmedi mi? Bak Sercan çok iyi performans gösterdi ona lafım yok ama Acun istese o dokunulmazlıklardan birini kazandırmazdı Sercan'a.
Diyorum özellikle oylama ve takım meselelerine aşırı müdahale ediyor. 3 gün üst üste farklı parkur farklı atış var, oyüzden ona göre yapıldı diyemem. Geçen hafta Cemal Can aldı ama hiç bir şekilde ona göre demedik. Hep aynı stil atış olsa hak veririm

• Beğendim
Reactions: dreamy