Bunu profesöre raporlamazsınız değil mi?Yaa elenmeyeceğine eminim benn
Yahu Acun kendi için yapıyor bunları, yarışmacılar umurunda mı adamın
Bende kazandılar demiyorum zaten ama daha önce cola ile canlı yayına çıktıklarında oyunu onlar kazanmıştı onu dedim sadece akşam anlayacaz artık
Ya katılıyorum zaten, bu sene Survivor'ı tam anlamıyla yaşamıyor oradaki yarışmacılar. İyice oyuncağa çevirdi yarışmayı. Sosyal medyanın gücünden, etinden, sütünden faydalanıyor işte Acun...
Yanlış mı? Yanlış ama başka bir şekilde gerçekten bu kadar etkili gösteremezdi bu arada. Barış'ın, Nisa'nın sosyal medyada destekçileri çok fazla. Direkt onlara yönelik reklam yapıyor.
Dondurma reis
Dondurma reis oturduğu yerden tembelce finale gidiyor
Canlı yayının yorumlara açık olmasına ne diyorsunuz? Gerçekten yazık...
"Benim yarışmacıyı oyunda tutmak görevim. Hele sevilen yarışmacılara her zaman extra bi özenimiz var." Acun bu cümleleri kendi ağzıyla söylemiş...
Bunu profesöre raporlamazsınız değil mi?
Ya git şuradan Sercan sevici... Hâlâ utanmadan reisime kıyamam, reisim elenmesin diyorİtici dörtlünün dağılmasını istiyordum ve oldu ama Nisa reisim elenmesin ya, Nisa reisime kıyamam ben@Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 88586
Sensiz olmaz reis
Ekli dosyayı görüntüle 88585
İzlemedim bilmiyorum yorum yokCanlı yayının yorumlara açık olmasına ne diyorsunuz? Gerçekten yazık...
"Benim yarışmacıyı oyunda tutmak görevim. Hele sevilen yarışmacılara her zaman extra bi özenimiz var." Acun bu cümleleri kendi ağzıyla söylemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?