TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oraya kaç kere çıkardı Acun türlü bahanelerle. Sponsorluk için yapıyor işte, arkasında başka bir şey aramaya gerek yok :D
Tamam da daha önceki canlı yayınlara ya hepsini birden çıkarmıştı ya da ödül falan kazandıklarında. Şu an böyle bir organizasyon adam kayırmaktan başka bir şey değil. :D

Tamam da daha önceki canlı yayınlara ya hepsini birden çıkarmıştı ya da ödül falan kazandıklarında. Şu an böyle bir organizasyon adam kayırmaktan başka bir şey değil. :D
Valla dediğim gibi bir bahane bulup çıkarıyor Acun. Sonuçta her şey para :D

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and dreamy
Sponsorluğunu başka şekillerde gösterebilir...

Ya katılıyorum zaten, bu sene Survivor'ı tam anlamıyla yaşamıyor oradaki yarışmacılar. İyice oyuncağa çevirdi yarışmayı. Sosyal medyanın gücünden, etinden, sütünden faydalanıyor işte Acun...

Yanlış mı? Yanlış ama başka bir şekilde gerçekten bu kadar etkili gösteremezdi bu arada. Barış'ın, Nisa'nın sosyal medyada destekçileri çok fazla. Direkt onlara yönelik reklam yapıyor.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Sorun şu onlar oyun kazandı mı kazanmadı. Konu kapanmıştır. :D

Canlı yayına çıkmaları bile başlı başına torpil. Hiçbir potaya bu uygulanmadı şu ana kadar. :D

Evet, hala adadalar farkındaysan. :D

Bende kazandılar demiyorum zaten ama daha önce cola ile canlı yayına çıktıklarında oyunu onlar kazanmıştı onu dedim sadece akşam anlayacaz artık :D

• İlginç
Reactions: dreamy
  • Güldürdün
Reactions: eskici