TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yahu Acun kendi için yapıyor bunları, yarışmacılar umurunda mı adamın :A
Bende kazandılar demiyorum zaten ama daha önce cola ile canlı yayına çıktıklarında oyunu onlar kazanmıştı onu dedim sadece akşam anlayacaz artık :D
Ya katılıyorum zaten, bu sene Survivor'ı tam anlamıyla yaşamıyor oradaki yarışmacılar. İyice oyuncağa çevirdi yarışmayı. Sosyal medyanın gücünden, etinden, sütünden faydalanıyor işte Acun...

Yanlış mı? Yanlış ama başka bir şekilde gerçekten bu kadar etkili gösteremezdi bu arada. Barış'ın, Nisa'nın sosyal medyada destekçileri çok fazla. Direkt onlara yönelik reklam yapıyor.

Canlı yayının yorumlara açık olmasına ne diyorsunuz? Gerçekten yazık...

"Benim yarışmacıyı oyunda tutmak görevim. Hele sevilen yarışmacılara her zaman extra bi özenimiz var." Acun bu cümleleri kendi ağzıyla söylemiş...

"Benim yarışmacıyı oyunda tutmak görevim. Hele sevilen yarışmacılara her zaman extra bi özenimiz var." Acun bu cümleleri kendi ağzıyla söylemiş...

Evet aynen öyle söyledi az kaldı diye konu açıldı Nisa dedi ki hep az kaldı diyorsunuz acun bey deyince Nisa Acunda bunu dedi :D

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Ben halen Barışın Nisa ile bu kadar samimi olabilmesini düşünüyorum.

Nisa baktı Cemalin ilgisi bir tık azaldı..hemen arkasından sallamaya başladı.

3 dokunulmazlığın 3'ünü de alıp şımarık tayfayı (Berkan'ı severim ama olsun) boydan boya potaya sokan büyük savaşçı Sercan Yıldırım. Saygılar üstad, seninleyiz.

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: eskici

İzlemedim bilmiyorum yorum yok :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Survivor 2020 denildiğinde ilk akla gelecek isimlerden olacak bu dörtlü. Ama diğeri itici olarak kalmaya devam edecek.

Ebd5P7VXQAAHomQ