TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ödül oyunlarını da dokunulmazlık oyunları gibi yapabilir aslında. Bir kişi kazanır yanına birilerini alır gayet mantıklı.

Geçen senelerde bu şekildeydi zaten sistem, yani ben öyle hatırlıyorum. Adada bir kişinin kaldığı falan olurdu hatta üzülürdük.
Böyle olunca Sercan ile karşı taraf da hiç samimiyet kuramadı.

Reactions: dreamy

ÖNEMLİ NOT: BU MESAJ AMANSIZ DONDURMA REİS VE AMANSIZ ACUNMEDYA DESTEKLEYİCİLERİNİ HEDEF ALARAK ATILMIŞTIR. DİĞER KİŞİ VE KURUMLARLA ALAKASI YOKTUR.

Sen niye üzerine alındın? Seç bakalım tarafını.

Yanlız bu ses kaydıyla bir insanın hayatını kararttı Acun. Gizli bir konuşmayı tüm ülkeye izletti sırf reyting için.

Sercan ve Nisa'ya adada bunu izleyip konuyu kapatabilirdi. Ama reyting almak için Gizem'i çok sağlam linç ettirecek hatta başlamıştır bile linç edilmeye.

Adam gece 1 de programa bağlanıp kendi sunucusunu azarladı bu konuyu konuşmayın ahlak dışı diye. Ama 3 gündür bir ses kaydını konuşuyor Acun bey.

2 gram reyting almak için büyük yanlış yaptı bu sefer.

Bana göre arka planda bunların ayarlamasını yapmıştır.

Kıza söz hakkı doğdu bence

Reactions: 12.Adam and mesmeso
Yerim gerekirse ama doğru bulduklarımı paylaşmaktam çekinmem.
Evrim'in elenişinde aynı el hareketini Ahmet Çakar'ın görselinde kullanmıştım.Eskici kaldırmazsam profesöre raporlayacağını söyledi.
Zaten forumdan kendiliğinden kaldırıldı.

Reactions: 12.Adam
Evooo yaaa... son dönemlerde çok kızdım ona ama genede bacımızı severim, dobra kızdı. çat çat çat
Evet en sevdiğim özelliği o zaten. Bazıları gibi birinin yüzüne söyleyemediği şeyleri, röportajda aslan kesilip dile getirmiyordu. Biz onun güzel yüreğini gördük.

Reactions: The_Erinch