Hazem
Favori Üye
Dikkat et ceza yeme.Ben az daha yiyordum.
Ödül oyunlarını da dokunulmazlık oyunları gibi yapabilir aslında. Bir kişi kazanır yanına birilerini alır gayet mantıklı.
Orası önemli değil kardeş. Parviz de elendi ama tüm Türkiye isyan etti.(Bu hafta elendi. )
Arkadaşım ben zaten Sercan'ın Nisa veya Barış'ı söylemesi mantıksız demiyorum. Tabii ki de diğer isimlere daha yakın olduğu için onları söyleyecekti. Benim takıldığım konu verdiği sebepler. Şunu diyebilir mesela ben Nisa ve Barış'ı kendime daha uzak hissediyorum, sohbetim fazla yok diğer isimler bana daha yakın o yüzden diyorum yemin ederim hiçbir şey demem adam doğru söyledi derim, ama verdiği sebepler ne Allah aşkına o duygusal O da duygusal yarışmacı için endişelenen birisi diyor Allah aşkına bunlar ne saçma sebepler.
ÖNEMLİ NOT: BU MESAJ AMANSIZ DONDURMA REİS VE AMANSIZ ACUNMEDYA DESTEKLEYİCİLERİNİ HEDEF ALARAK ATILMIŞTIR. DİĞER KİŞİ VE KURUMLARLA ALAKASI YOKTUR.
Yerim gerekirse ama doğru bulduklarımı paylaşmaktam çekinmem.Dikkat et ceza yeme.Ben az daha yiyordum.
Bana göre arka planda bunların ayarlamasını yapmıştır.Yanlız bu ses kaydıyla bir insanın hayatını kararttı Acun. Gizli bir konuşmayı tüm ülkeye izletti sırf reyting için.
Sercan ve Nisa'ya adada bunu izleyip konuyu kapatabilirdi. Ama reyting almak için Gizem'i çok sağlam linç ettirecek hatta başlamıştır bile linç edilmeye.
Adam gece 1 de programa bağlanıp kendi sunucusunu azarladı bu konuyu konuşmayın ahlak dışı diye. Ama 3 gündür bir ses kaydını konuşuyor Acun bey.
2 gram reyting almak için büyük yanlış yaptı bu sefer.
Yanlız bu ses kaydıyla bir insanın hayatını kararttı Acun. Gizli bir konuşmayı tüm ülkeye izletti sırf reyting için.
Sercan ve Nisa'ya adada bunu izleyip konuyu kapatabilirdi. Ama reyting almak için Gizem'i çok sağlam linç ettirecek hatta başlamıştır bile linç edilmeye.
Adam gece 1 de programa bağlanıp kendi sunucusunu azarladı bu konuyu konuşmayın ahlak dışı diye. Ama 3 gündür bir ses kaydını konuşuyor Acun bey.
2 gram reyting almak için büyük yanlış yaptı bu sefer.
Evrim'in elenişinde aynı el hareketini Ahmet Çakar'ın görselinde kullanmıştım.Eskici kaldırmazsam profesöre raporlayacağını söyledi. Zaten forumdan kendiliğinden kaldırıldı.Yerim gerekirse ama doğru bulduklarımı paylaşmaktam çekinmem.
Bana göre arka planda bunların ayarlamasını yapmıştır.
Bu Gizem ayrı tuhaf. Bence para verip ses kaydı yapmış olabilir iki taraf kurtulsun diye. Gizem ya aptalın teki ya da Acun abisi iyi para verdi.Kıza söz hakkı doğdu bence
Evooo yaaa... son dönemlerde çok kızdım ona ama genede bacımızı severim, dobra kızdı. çat çat çat
Bu Gizem ayrı tuhaf. Bence para verip ses kaydı yapmış olabilir iki taraf kurtulsun diye. Gizem ya aptalın teki ya da Acun abisi iyi para verdi.
Evet en sevdiğim özelliği o zaten. Bazıları gibi birinin yüzüne söyleyemediği şeyleri, röportajda aslan kesilip dile getirmiyordu. Biz onun güzel yüreğini gördük.Evooo yaaa... son dönemlerde çok kızdım ona ama genede bacımızı severim, dobra kızdı. çat çat çat
Kafan oldukça karışık gibi.Valla bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bu konu hakkında
Kafan oldukça karışık gibi.