Abi ben bu Aşkım'dan çok korkuyorumHelallll be Murat ve Aşkım...
Patron kaybettiiiiiii millettttttttttttttttttttttttttttttttt @MasacRE @eskici @Emre Ozansoy
Abi ben bu Aşkım'dan çok korkuyorumHelallll be Murat ve Aşkım...
Patron kaybettiiiiiii millettttttttttttttttttttttttttttttttt @MasacRE @eskici @Emre Ozansoy
Kız ana rahminden çıkıp yarışmaya geldi..Abi ben bu Aşkım'dan çok korkuyorum
Burada faktör kesinlikle Murat'tı, adam herşeyi anında bildi.Acun kaybetti ilk kez Ama dedim ben Aşkım çook tehlikeli, çok fena bir kız o
Katılmıyorum. Murat diğer yarışmacılarla birlikte de yarıştı sonuçta,orada da gördük. Farkı Aşkım yarattı.Burada faktör kesinlikle Murat'tı, adam herşeyi anında bildi.
Konuya En Çok Mesaj Yazanlarda Bugün (5+1)
1- @Emre Ozansoy 1110 Mesaj
2- @The_Erinch 816 Mesaj
3- @Hachiko 417 Mesaj
4- @vadikızı 360 Mesaj
5- @MasacRE 285 Mesaj
6- @eskici 218 Mesaj
Bu arada konuya kendimi etiketlememde ayrı bir olay
Helallll be Murat ve Aşkım...
Bence Murat’ın leb demeden leblebiyi anlaması oyunu kazandırdıAcun kaybetti ilk kez Ama dedim ben Aşkım çook tehlikeli, çok fena bir kız o
1110 ne zaman olmuş.
Yukarıda da dedim, Aşkım asıl farkı yaratan isimBence Murat’ın leb demeden leblebiyi anlaması oyunu kazandırdı
Siz eskiler gün içindede muhabbet çeviriyorsunuz. Güveniyorum size@eskici yetişebilir de ben sizin arkanızda kalırım
Bırak Yasin konuşsun.Konuş Deli 😜He Yasin, Barış oraya mağdur ayağını oynamak için geldi... Allah'ın bir günü de boş yapma.
Neyse maça geçelimYukarıda da dedim, Aşkım asıl farkı yaratan isim
Mohikan marşı.Şu çalan müziğin adı neydi yaa
Aşkım önceki bölümlerdeki anlat bakalımda 2-3 anca biliyordu yalnız veya anlatıyordu.Katılmıyorum. Murat diğer yarışmacılarla birlikte de yarıştı sonuçta,orada da gördük. Farkı Aşkım yarattı.