Abi ben bu Aşkım'dan çok korkuyorumHelallll be Murat ve Aşkım...
Patron kaybettiiiiiii millettttttttttttttttttttttttttttttttt @MasacRE @eskici @Emre Ozansoy
Abi ben bu Aşkım'dan çok korkuyorumHelallll be Murat ve Aşkım...
Patron kaybettiiiiiii millettttttttttttttttttttttttttttttttt @MasacRE @eskici @Emre Ozansoy
Kız ana rahminden çıkıp yarışmaya geldi..Abi ben bu Aşkım'dan çok korkuyorum![]()
Burada faktör kesinlikle Murat'tı, adam herşeyi anında bildi.Acun kaybetti ilk kezAma dedim ben Aşkım çook tehlikeli, çok fena bir kız o
![]()
Katılmıyorum. Murat diğer yarışmacılarla birlikte de yarıştı sonuçta,orada da gördük. Farkı Aşkım yarattı.Burada faktör kesinlikle Murat'tı, adam herşeyi anında bildi.
Konuya En Çok Mesaj Yazanlarda Bugün (5+1)
1- @Emre Ozansoy 1110 Mesaj
2- @The_Erinch 816 Mesaj
3- @Hachiko 417 Mesaj
4- @vadikızı 360 Mesaj
5- @MasacRE 285 Mesaj
6- @eskici 218 Mesaj
Bu arada konuya kendimi etiketlememde ayrı bir olay![]()
![]()
![]()
![]()
Helallll be Murat ve Aşkım...
Bence Murat’ın leb demeden leblebiyi anlaması oyunu kazandırdıAcun kaybetti ilk kezAma dedim ben Aşkım çook tehlikeli, çok fena bir kız o
![]()
1110 ne zaman olmuş.![]()
Yukarıda da dedim, Aşkım asıl farkı yaratan isimBence Murat’ın leb demeden leblebiyi anlaması oyunu kazandırdı![]()
Siz eskiler gün içindede muhabbet çeviriyorsunuz. Güveniyorum size@eskici yetişebilir de ben sizin arkanızda kalırım![]()
Bırak Yasin konuşsun.Konuş Deli 😜He Yasin, Barış oraya mağdur ayağını oynamak için geldi... Allah'ın bir günü de boş yapma.![]()
Neyse maça geçelimYukarıda da dedim, Aşkım asıl farkı yaratan isim![]()
Mohikan marşı.Şu çalan müziğin adı neydi yaa
Aşkım önceki bölümlerdeki anlat bakalımda 2-3 anca biliyordu yalnız veya anlatıyordu.Katılmıyorum. Murat diğer yarışmacılarla birlikte de yarıştı sonuçta,orada da gördük. Farkı Aşkım yarattı.