TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bak bak nasıl da şu moda büründü Şerlok beyciğim, gözleri parladı bir anda

Bu kız Şerlok beyciğim. İsmi Nisa Bölükbaşı. Araştırabilirsin

Seni de bekleriz Nisa’yı desteklemeye

Yarışma başlamadan önce yayınlanan, yarışmacıların tanıtıldığı fragmanda hiç böyle değildi.
Ancak bu görsele ve yaptığım araştırmalara dayanarak söyleyebilirim ki gerçekten tatlı bir insanmış.

Yalnız Sercan reis kızabilir, dikkatli konuşalım kendisi hakkında.

https://twitter.com/x/status/1248320372530917382

Reactions: MasacRE and eskici
Dün itibariyle benim için Gönüllüler bitti abla, Berkan bile gitti adamın yanına. Ama takım arkadaşları yerinden kalkmaya tenezzül bile etmedi ya.
Gizem bir de "Berkan'ı izliyordum ben" diyor.

Aynen hadi görmedin diyelim ye bişi dicem olmucam şimdi Murat bağırıyor doktor gelsin ya bi dön bak ne için çağırılıyor benim içinde bitti tek desteklediğim Barış valla

Reactions: Emre Ozansoy
Kötü değiller ama son iki yıldada en az 10 tane sağlam yarışmacı var ve birleşmeyi göremeyecekleri kısmına hiç katılmıyorum.

Sercan reis haddini aşmasın 80 yaşına gelmiş küçücük kızdan hoşlanıyor ayıp be ayıp

Sonuna kadar NİSA reisin askerleriyiz...
Gerçi O Ses’te en son CEREN reisi desteklemiştik Utku beyciğimle, yok ettiler.
Nisa’yı yok etmelerine izin vermeyeceğiz

Reactions: Sherlock
Adam yarışmanın eğlenceli kısmını yansıtıyor bırak da eğlence finale kadar devam etsin
Acun da benim gibi düşünüyordur ve Yasin’i kolay kolay eletmez bence
Eleneceği yok zaten kolay kolay, maalesef katlanmaya devam edeceğiz

Hayır kütük dostum
Siz
Ben 1 tane izledim kütük dostum

Evet tanıtımda benim de dikkatimi çekmemişti. Yarışma sırasında ne kadar tatlı olduğu ortaya çıktı kendisinin

Sercan abayı yakmış zaten Nisa'ya da, Nisa karşılık vermez umarım Şerlok beyciğim. Çünkü Sercan yarışmanın en itici adamlarının başında geliyor

1 sayısı da çokmuş sayın Gs'li dostum

Reactions: MasacRE
Katlanmaya değil eğlenmeye devam edeceğiz

Reactions: MasacRE