Emre Ozansoy
Moderatör
Bak bak nasıl da şu moda büründü Şerlok beyciğim, gözleri parladı bir anda
![]()
Bu kız Şerlok beyciğim. İsmi Nisa Bölükbaşı. Araştırabilirsin
![]()
Seni de bekleriz Nisa’yı desteklemeye![]()
En itici kişileri topladı Acun bu sene. Sercan, Mert, Berkan, Yasin, Aşkım...
Seni de bekleriz Nisa’yı desteklemeye![]()
Dün itibariyle benim için Gönüllüler bitti abla, Berkan bile gitti adamın yanına. Ama takım arkadaşları yerinden kalkmaya tenezzül bile etmedi ya.Gizem bir de "Berkan'ı izliyordum ben" diyor.
Bilerek attı demedim zaten ama yaptığı çok yanlış![]()
Bunların en başında Barış geliyor![]()
Kötü değiller ama son iki yıldada en az 10 tane sağlam yarışmacı var ve birleşmeyi göremeyecekleri kısmına hiç katılmıyorum.Merve Oflaz, Pascal, Anıl, Hasan, Nihat, Duygu (Tarihin en iyi kızı), Murat, Ümit, Doğukan, Hilmi, Berna, Sahra, Yiğit, Merve Aydın, Ahmet Dursun, Gökhan Keser, Begüm, Nagihan, Damla, Serkay, Atakan, İlhan Mansız, Sema, Serhat Akın, Adem, Ogeday, Anıl ve Turabi.
Şunların arasından 12vs12 takımlar kuralım rakipten birleşmeye kimse kalmayacağına adım kadar eminim. Çünkü hepsi problemleri olsa bile sahada halletmeye çalışıyordu. Kimse rakibine bir şey olduğunda gülüp geçmiyordu. Sürekli mağdur ayağına yatıp halktan oy dilenmiyordu.
Sercan reis haddini aşmasın 80 yaşına gelmiş küçücük kızdan hoşlanıyor ayıp be ayıpYarışma başlamadan önce yayınlanan, yarışmacıların tanıtıldığı fragmanda hiç böyle değildi.Ancak bu görsele ve yaptığım araştırmalara dayanarak söyleyebilirim ki gerçekten tatlı bir insanmış.
Yalnız Sercan reis kızabilir, dikkatli konuşalım kendisi hakkında.
Nisa’yı yok etmelerine izin vermeyeceğizSonuna kadar NİSA reisin askerleriyiz...Gerçi O Ses’te en son CEREN reisi desteklemiştik Utku beyciğimle, yok ettiler.
![]()
Herkes sinirleniyor ama Barış’ın yaptığını yapmıyorEvet ama isteyerek yapmadı Yasin sinirlendirmiş çocuğu durup dururken yapmıyor![]()
Herkes sinirleniyor ama Barış’ın yaptığını yapmıyor![]()
Eleneceği yok zaten kolay kolay, maalesef katlanmaya devam edeceğizAdam yarışmanın eğlenceli kısmını yansıtıyor bırak da eğlence finale kadar devam etsinAcun da benim gibi düşünüyordur ve Yasin’i kolay kolay eletmez bence
![]()
Ben 1 tane izledim kütük dostumHayır kütük dostumSiz
![]()
Evet tanıtımda benim de dikkatimi çekmemişti. Yarışma sırasında ne kadar tatlı olduğu ortaya çıktı kendisininYarışma başlamadan önce yayınlanan, yarışmacıların tanıtıldığı fragmanda hiç böyle değildi.Ancak bu görsele ve yaptığım araştırmalara dayanarak söyleyebilirim ki gerçekten tatlı bir insanmış.
Yalnız Sercan reis kızabilir, dikkatli konuşalım kendisi hakkında.
1 sayısı da çokmuş sayın Gs'li dostumEleneceği yok zaten kolay kolay, maalesef katlanmaya devam edeceğiz
Ben 1 tane izledim kütük dostum
Evet tanıtımda benim de dikkatimi çekmemişti. Yarışma sırasında ne kadar tatlı olduğu ortaya çıktı kendisinin![]()
Sercan abayı yakmış zaten Nisa'ya da, Nisa karşılık vermez umarım Şerlok beyciğim. Çünkü Sercan yarışmanın en itici adamlarının başında geliyor![]()
Bilerek yapıyor demedim zaten ama bilerek yapmıyor olması bu yaptığının doğru olduğunu mu gösterirAkşam daha iyi anlacam ama orda bilerek yapmıyor ki Barış![]()
Katlanmaya değil eğlenmeye devam edeceğizEleneceği yok zaten kolay kolay, maalesef katlanmaya devam edeceğiz
Ben 1 tane izledim kütük dostum
Evet tanıtımda benim de dikkatimi çekmemişti. Yarışma sırasında ne kadar tatlı olduğu ortaya çıktı kendisinin
Sercan abayı yakmış zaten Nisa'ya da, Nisa karşılık vermez umarım Şerlok beyciğim. Çünkü Sercan yarışmanın en itici adamlarının başında geliyor![]()
Bilerek yapıyor demedim zaten ama bilerek yapmıyor olması bu yaptığının doğru olduğunu mu gösterir![]()
Adama bak ya, dünden beri devamlı Yasin övüp Barış gömüyorKatlanmaya değil eğlenmeye devam edeceğiz![]()
Adama bak ya, dünden beri devamlı Yasin övüp Barış gömüyor![]()