Emre Ozansoy
Moderatör
Çok komik bir adam yaTurabi destekçisi bir insandan da bu beklenirdi zaten, şaşırmamak lazım aslında![]()
Yasin'e mi gülüyorsun be yazıklar olsun sanaÇok komik bir adam ya![]()
Gülmüyorum deme sakın inanmamYasin'e mi gülüyorsun be yazıklar olsun sana![]()
Neyine güleceğim o herifin, nefret ediyorumGülmüyorum deme sakın inanmam![]()
Barış’tan nefret et Yasin’den niye nefret ediyorsunNeyine güleceğim o herifin, nefret ediyorum![]()
Barış iyi adam, Yasin ise sevimsiz itici bir herifBarış’tan nefret et Yasin’den niye nefret ediyorsun![]()
Barış son günlerde ne rezillikler yapıyor görmüyor musun neresi iyiBarış iyi adam, Yasin ise sevimsiz itici bir herif![]()
Ne rezilliği yahu, bir para söylemedi alt tarafı ne var bundaBarış son günlerde ne rezillikler yapıyor görmüyor musun neresi iyi![]()
Fragmanda görmedin mi matarayı Evrim’e atıyor bilerek atmamıştır tabi ama çok düşüncesiz bir adamNe rezilliği yahu, bir para söylemedi alt tarafı ne var bundaYasin'in yaptıklarına bak sen
![]()
Senin Yasin, Barış gibi sakin bir adamı bile çileden çıkarttı işte, ondan oldu bu kazaFragmanda görmedin mi matarayı Evrim’e atıyor bilerek atmamıştır tabi ama çok düşüncesiz bir adamYasin’in yaptıkları troll ya ciddiye almaya gerek yok adam tam komedi ama Barış yaptıklarını ciddi bir üslupla yapıyor
![]()
Barış sakin falan değil kendini sakin göstermek için ağzını açıp bir şey demiyor sinirini oraya buraya vurarak, onu bunu fırlatarak çıkartıyor ama aslında sinirli, kendini beğenmiş, sinsi birisiSenin Yasin, Barış gibi sakin bir adamı bile çileden çıkarttı işte, ondan oldu bu kazaBilerek atmadığı kesin zaten
![]()
Sen niye bu kadar yükseldin, ben niye bu kadar savunuyorum hiç anlayamadımBarış sakin falan değil kendini sakin göstermek için ağzını açıp bir şey demiyor sinirini oraya buraya vurarak, onu bunu fırlatarak çıkartıyor ama aslında sinirli, kendini beğenmiş, sinsi birisiniye bu kadar yükseldiysem
![]()
Sen yükselttin beniSen niye bu kadar yükseldin, ben niye bu kadar savunuyorum hiç anlayamadımİkimizin yaptığı da çok anlamsız şu an
![]()
Desteklediğimiz yarışmacı çok tatlı ne yapalım, hiç kimse bir şey demiyor kızaSen yükselttin benidesteklemediğin bir yarışmacıyı niye savunuyorsun ki
ikimiz de aynı yarışmacıyı destekliyoruz sonuç olarak
![]()
Survivor yorumlamak kolay iş kütük dostum, film yorumlamak üşendiriyor
Desteklediğimiz yarışmacı çok tatlı ne yapalım, hiç kimse bir şey demiyor kıza![]()
Barış’ı yerden yere vurmamız lazım çünkü şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz o olacak gibiDesteklediğimiz yarışmacı çok tatlı ne yapalım, hiç kimse bir şey demiyor kızaOnu savunmamız gereken bir durum olmayınca ben de Barış'ı savunurken buldum kendimi hobi olarak
![]()