TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geriden geriden yorum yapacağım...
Malesef divan gene daha tatlıydı..
Bölük pörçük izlemişim.

Elifim kaptan olmuş, Elifimin takımı kazanmış ve Elifim gene çok güzel konuşmuş 👊

Reactions: Angelica
Bence bölümü izlemeden fragmana göre linçlemek anlamsız. Fragmanda bazı tutarsızlar var gibi geldi bana da. Önce bi bölüme bakalım Evrim geçenki gibi haksızsa amenna ama olayın içinde farklı şeyler de olabilir...

Reactions: Angelica
Survivor’u iyice çocuk parkına çevirdiler
Berkan’dan beklemezdim bu saçma sapan gereksiz hareketleri. Utanmasa şu saçma sapan takım olayı için ağlayacaktı adam
Elif keşke Berkan yerine Barış’ı alsaydı en azından Barış, Berkan gibi ağlamazdı

Reactions: DarkLegenD

Enerjisi bitmeyen adamın enerjisini gereksiz E**** sömürdü, bitirdi. Adam aynı takımda olmak istemiyor onunla.
Kimse istemez zaten.

Şimdi dünkü erzak oyununu izledim. Benim favorilerimden biri de Berkan fakat dünkü tavırlarını ona yakıştıramadım. O mod düşürmelerine rağmen takım 4-0'dan kazanmayı bilmiş. Oyunu alıyor ama ardından tripler. Hiç hoş değil.

Elif, sen ne kadar naif ve mükemmelsin öyle. Nisa ve Cemal ayrılmasın diye Evrim'i seçmiş ve Berkan'ın o tavırlarında yapıcı olmaya davranmış. Yine taktirimi kazandı. Çok karakterli ve sakin biri. Umarım hak ettiği değeri görür.
Zamanında Merve ve Nagihan kendi zamanalarında damga vurmuştu ama çok olumsuz yönleri vardı fakat finalist olmuşlardı. Elif'te o yok yani negatif yön.
Geçen seneki Yusuf performans olarak orta ama karakter olarak o da ortaydı.
Bu sene umarım ilk kez bir kadın şampiyon olur ve karakteri de düzgün olan.
Varmısın Yokmusun Merve'yi şampiyonda saymıyorum bu arada.

Zamanında FB ve GS takımları vardı. Ordaki Ayşin ve Taner finaldeydi. O senede Acun bir ilk yaparak sadece konseyde elenen tüm yarışmacıların oylarıyla şampiyonu belirledi ve Ayşin'in hakkı yenmişti. Taner'in berbat performansını herkes All Star'da görmüştü.
Bu sene birden fazla favori vara ama gönlüm Elif'ten yana
@MasacRE @The_Erinch @Sherlock @eskici

İsmail yapma Allah aşkına net ortada Barış düşmüş yerde görüntülere bakarmısınız diyor sonra diyor bilerek düşmediğini nerden bilebilirim abi diyo diye Yasinde dayanamıyor artık diyo bence oynama falan yok ne olabilir bana kızıyorsunuz ama sende Evrimi körü körüne savunuyorsun neyine bakacaksın şu görüntünün ya

Körü körüne savunmuyorum gerçekten bazı tutarsızlıklar var fragmanda. Neyse dediğim gibi bunları bölümden sonra konuşmak daha mantıklı.

Sana inat seni şampiyon yapacağız Sercan.

Elifff 💕

Reactions: Dosi
Merve yi neden şampiyon saymıyorsunuz? Üstelik İhsan onu adada tek başına bırakmışken