Emre Ozansoy
Moderatör
Konseyde Evrim’in yüzüne söyleseydin ya bunları Barış. İşte bu yüzden şampiyon olamayacaksın.
Şuan olamadı.
Konseyde Evrim’in yüzüne söyleseydin ya bunları Barış. İşte bu yüzden şampiyon olamayacaksın.
Fikrimi söyledim?Şuan olamadı.
Fikrimi söyledim?
Tebrikler 1 kuruş kazandınız.Hayat hikayelerini anlatırken Barış'ın annesinin 4 kere kanseri atlattığını söylemesinin oranı 1.01
Elif 2 hafta dokunulmazdı ve sms'leri dinlendi ve şimdi sms'i patlama yapacakKarakterini ben de beğeniyorum da performans tablosunda sondan 2. Elif
En iyi duygu sömürüsü yapan oyları toplayacak aynen
Barış açık adres verdi, İzmir'e gidip basalım. @Angelica
Yine de şampiyon olamaz Bu sene Cemal veya Barış'dan başka şampiyon çıkmazElif 2 hafta dokunulmazdı ve sms'leri dinlendi ve şimdi smsi patlama yapacak
Basalım valla İzmiride görmeyi istiyordum
Hemen öldürme yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara öldürAhh Barıştan ayrılınca tabii anlat bakım barış hangi takımda off Evrime yenildi yaa @dreamy doktor beycim hiçç kusura bakmaa Evrimi öldüreceğim
Hemen öldürme yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara öldür
Bu yaz gidecektim, gitseydim kesin giderdim oralara. Barış İzmir'e dönecek çünkü.
Yine gidersin inşAllah ablam ya
Bu Evrim insanı cani de yapar ablam.Ay canide değilim yaa
Nagihan'ın karakteri sevilmez mi? 😱
Sercan neden soktun ?Berkanımız dururken
Finalist olacak Elif.
Survivor tarihinde ilk kez bir kadın yarışmacı bu kadar karakterli sakin ve performansı iyi kimseylede tartışmadı.
Bu arada bu hayat hikayesi ne be. Duygu sömürüsü için
Karakterini ben de beğeniyorum da performans tablosunda sondan 2. Elif
En iyi duygu sömürüsü yapan oyları toplayacak aynen