TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Daha öncede Evrim ile takımdaydı. Elif'e karşı uzatmamalıydı. Çok fazla gereksiz uzatmış.
Elif'te robot değil ama kız hiç bir kere bu tarz şeyler yapmadı. Geçen hafta Sercan ile geldiği takım karışşıkken ses etmeyip mücadelesine baktı.
Ve ben Berkan benim şampiyon adayım olmasına rağmen rahatsız oldum açıkçası. Elif Berkan ve Sercan benim sıralamam
En son tam istediği takımı bulmuşken yine Evrim'in yanına düşmek hoşuna gitmemiş işte. Öyle abartılı da bir tepki vermedi, memnuniyetsizliğini dile getirdi sadece. Yine de çıkıp aldı sayılarını. Ben bunda abartılacak bir şey görmüyorum.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Havuz vardı sanırım Utku beyciğim sonunda, bu tip parkurları izlemesi çok eğlenceli oluyor bence. :A Hakan reisim ne yüzerdi buralarda...
Aynen Hakan reisim bir numaraydı suda. Ama Nisa reisim de iyi yüzücü. Önde gelecektir zaten, yeter ki kolsuzluğu tutmasın :A

Aynen Hakan reisim bir numaraydı suda. Ama Nisa reisim de iyi yüzücü. Önde gelecektir zaten, yeter ki kolsuzluğu tutmasın :A

Yok yok ne önde gelmesi Utku beyciğim, Nisa reisim ne yüzebilir ne de atışı yapabilir. Ama Berkan olsun, Elif olsun bunlar tozu dumana katarlar yok ederler. Atışa gelince hepsini vururlar. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Yok yok ne önde gelmesi Utku beyciğim, Nisa reisim ne yüzebilir ne de atışı yapabilir. Ama Berkan olsun, Elif olsun bunlar tozu dumana katarlar yok ederler. Atışa gelince hepsini vururlar. :A
Güzel totem Şerlok beyciğim :A Bir de körlük problemi var ayrıca bak şimdi aklıma geldi. Lens takıyormuş, sudan çıkınca hiçbir şey göremiyormuş. Bugün reisimin en büyük rakipleri kolları ve gözleri olacak o yüzden :A

Güzel totem Şerlok beyciğim :A Bir de körlük problemi var ayrıca bak şimdi aklıma geldi. Lens takıyormuş, sudan çıkınca hiçbir şey göremiyormuş. Bugün reisimin en büyük rakipleri kolları ve gözleri olacak o yüzden :A

Reisime ne oldu ya, dört bir yanı hain değil problem dolu resmen Utku beyciğim. :A Zaten reisim göremez hiçbir şey ama diğerleri sudan çıkar çıkmaz berrak bir şekilde görürler her şeyi. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking